Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Weltevree - Framehouse - zonder bodem - 4 Bogen - zonder dak - 1
 • Weltevree - Framehouse - 5
 • Weltevree - Framehouse - 6
 • Weltevree - Framehouse - 7
 • Weltevree - Framehouse - 8
 • Weltevree - Framehouse - 9
 • Weltevree - Framehouse - 10
 • Weltevree - Framehouse - 11
 • Weltevree - Framehouse - 12
 • Weltevree - Framehouse - 13

 • Weltevree - Framehouse - zonder bodem - 4 Bogen - zonder dak - 1
 • Weltevree - Framehouse - 5
 • Weltevree - Framehouse - 6
 • Weltevree - Framehouse - 7
 • Weltevree - Framehouse - 8
 • Weltevree - Framehouse - 9
 • Weltevree - Framehouse - 10
 • Weltevree - Framehouse - 11
 • Weltevree - Framehouse - 12
 • Weltevree - Framehouse - 13

Framehouse Weltevree

€ 4.495
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

6 - 8 weken

verzamelen 4.495 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 1.483.350 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 4.495
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 4.360,15)

 • Omschrijving
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Frame: elektrolytisch verzinkt staal, Douglas hout.
Dak: polycarbonaat, verzinkte nokstukken, aluminium profielen met afdichtrubber voor de dakbalken.

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 300 x 342,5 x 350 cm
4 Bogen

Referentie

91583002

Designer

Floris Schoonderbeek

Omschrijving van de Weltevree Framehouse

Het Framehouse van Weltevree is een flexibel tuinhuis dat zich in uw buitenruimte kan verplaatsen. De vorm en de hoogwaardige materialen maken indruk. Het ontwerp van designer Floris Schoonderbeek was oorspronkelijk bedoeld voor een tentoonstelling, maar werd zo goed ontvangen dat het werd opgenomen in het assortiment van de Nederlandse tuinmeubelfabrikant.
Het huis is gemaakt van onbehandeld, in Nederland, geproduceerd Douglas-sparrenhout. De balken zijn gemaakt van dubbel hout en de verbindingen zijn gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal. Het Framehouse is verkrijgbaar in twee maten, ofwel met 4 bogen (3,5 m lang) ofwel met 5 bogen (4,5 m lang). Daarnaast kan één platform zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd en is er een transparant polycarbonaat dak beschikbaar. De verschillende versies kunnen worden gecombineerd door middel van het frame, de uitrusting en de grootte. De getoonde foto's zijn voorbeeldopnamen en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de gekozen leveringsomvang. Afhankelijk van de geplande toepassing van de platforms zijn verschillende connectoren nodig. Laat het ons daarom alstublieft weten wanneer u bestelt hoe de platforms moeten worden gebruikt. (Platform als vloer, platform als terras of met 2 platforms: 1 als vloer en 1 als terras). De platformen zijn ook gemaakt van Douglas-sparrenhout. Ontworpen als een terras, breiden ze de ruimte uit tot ongeveer 2,7 meter. De terrasplanken hebben een glad oppervlak en zijn gemakkelijker te reinigen. Hierdoor kunnen er zich minder algen vormen en wordt het risico op uitglijden geminimaliseerd. De optionele dakpanelen zijn gemaakt van polycarbonaat, dat wordt bevestigd met verzinkte nokstukken en aluminium profielen met rubberen afdichtingen. De dakpanelen, bestaande uit polycarbonaat kanaalplaten, zijn gemaakt van een kunststofvariant die maar liefst 250 keer sterker is dan glas. De platen zijn transparant, tot 70% lichtdoorlatend en uv-bestendig. U kunt er ook voor kiezen om het dak te voorzien van materialen naar eigen inzicht. Of stoffen, dekzeilen, planten of andere materialen. Het versieren van het dak van uw individuele Framehouse is volledig overgelaten aan uw fantasie.
Net deze mogelijkheid is het speciale aan het Framehouse van Weltevree : dit is volgens ontwerper Floris Schoonderbeek precies het bijzondere kenmerk van het Framehouse van Weltevree: het flexibele ontwerp. Of het nu gaat om een zuiver frame, uitgebreid met diverse platformen, met een origineel Weltevree-dak of een zelf ontworpen dak. Er zijn geen grenzen aan de individualiteit van de uiterlijke vormgeving, de kleur en de behandeling van de houten balken en het gebruik of de vormgeving van het interieur.

Bijzonderheden
- Flexibel configureerbaar tuinhuis
- Huis is met 4 bogen (3,5 m lang) of met 5 bogen (4,5 m lang) leverbaar
- Van onbehandeld Douglashout met Nederlandse herkomst
- Uitbreidbaar met verschillende platformen binnen of buiten
- Optioneel dak van Weltevree beschikbaar of een eigen ontwerp van dak
- Vormgeving en behandeling van de houten oppervlakken naar eigen wens mogelijk
- Design van Floris Schoonderbeek

Delivery Scope

De foto's zijn voorbeeldfoto's en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de gekozen leveringsomvang. Verschillende connectoren zijn nodig afhankelijk van de geplande toepassing van de platforms. Geef bij uw bestelling aan hoe de platforms moeten worden gebruikt. (Platform als vloer, platform als terras of met 2 platformen: 1 als vloer en 1 als terras).
De levertijd is afhankelijk van de samenstelling van uw Framehouse. Gelieve contact met ons op te nemen voor meer informatie over de levertijd van uw Framehouse.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid