HAY Peas vloerkleed

vanaf  € 229

ferm LIVING Pond Spiegel

vanaf  € 159

ferm LIVING Plant Box met twee niveaus

€ 325

Menu Bottle Grinder Classic molen-set

vanaf  € 80 + 4

ferm LIVING Plant box plantenbak

€ 229 + 2

Vitra Soft Seats Typ B Zitkussen

vanaf  € 69

Menu Norm staande spiegel

€ 595

Vitra Soft Seats Typ A Zitkussen

vanaf  € 69

Toebehoren voor het leven en de levensstijl

Of het nu gaat om tijdloze kussens, speelse kleerkasten of fascinerende horloges en wekkers: de designproducten in de lifestylebranche zijn even gevarieerd als spannend. Er is nauwelijks een genre waarin er minder conventies en minder voorgedefinieerde paden zijn. Op bijna geen enkel ander gebied zijn er zo weinig grenzen aan artistieke vrijheid en experimenten als in de lifestyle sector. Dit wordt weerspiegeld in een overvloed aan hoogwaardige accessoires en objecten die een woonomgeving vaak een beslissende finishing touch geven. Het zijn vaak kleine en speelse producten die esthetisch belangrijke accenten leggen en zo een verfijnd interieur completeren.

Tojo en zijn V-bed

De bijna ondoorgrondelijke verscheidenheid aan aantrekkelijke lifestyle producten wordt benadrukt door een aantal bijzonder fascinerende producten. Een bijna perfect meubelstuk uit de lifestylebranche is de schoenenkast van Tojo, een relatief jonge Duitse meubelfabrikant die in relatief korte tijd naam heeft gemaakt in de designwereld. De schoenenkast is ontworpen door meester-timmerman en ontwerpconsulent Alexander Schenk en de eenvoudige en onopgesmukte esthetiek voldoet aan de richtlijnen van Tojo. Dit product is een blikvanger bij de ingang van elk appartement. Dit product is een blikvanger bij de ingang van elk appartement.

Garderobes van HAY en Moormann

Een gelijke blikvanger is de garderobe Hang it All by Vitra. Deze speelse en kleurrijke garderobe komt van een ontwerp van designlegendes Charles & Ray Eames, die een beslissende invloed hadden op een heel ontwerptijdperk in het naoorlogse Amerika. Zoals veel van hun ontwerpen, de Hang it All garderobe geeft blijk van ruimdenkendheid en een vleugje extravagantie. Het is allesbehalve conventioneel en is een van de slimste artikelen in de lifestyle sector. Deze garderobe is onmiskenbaar en veel meer dan alleen een item voor het opbergen van truien en jassen.

HAY Dot Cushion and Caleidos

De wereldberoemde Deense fabrikant HAY is ook zeer actief in de lifestyle sector en in de productie van speciaal meubilair. Of het nu gaat om tapijten zoals de kleine Pinocchio of de iets grotere Turf, of tafelkleden en caleidos of de kussens van de Dot Cushion serie: HAY staat voor de hoogste kwaliteit en een moderne en zelfbewuste stijl. De Deense producten hebben allemaal die speciale tik die nodig is om zich te onderscheiden van de massa producten en herinnerd te worden door een designkenner.

Biegert & Funk - de klok met de woorden

Wat van toepassing is op HAY-producten geldt des te meer voor Biegert & Funk - de ontwerpstudio die met het Qlocktwo horloge designgeschiedenis schreef. Deze wandklok of grootvaderklok geeft de tijd weer in hele zinnen en straalt een onmiskenbare elegantie uit door het edele voorpaneel van roestvrij staal. De Qlocktwo is een esthetische sensatie en illustreert wat bepalend is voor lifestyle-items: Naast onconventionele esthetiek en een groot deel van verfijning, spelen functionaliteit en pragmatisme ook een belangrijke rol in lifestyle producten.

Advies geven, vragen over een product of een ander verzoek?

Wij helpen u graag verder op 0432 100 400 (ma. t/m vr. van 10.00 tot 16.00 uur).