Onze thuis, het allerbelangrijkste plekje op de wereld


Thuis is nu, meer dan ooit, het belangrijkste plekje ter wereld. De plek, die we ‘thuis’ noemen, zegt veel over wie we zijn en wat belangrijk is voor ons. Het is als het ware een weerspiegeling van wie we in de kern zijn. Het is ons plekje waar we thuis kunnen komen, onze oase van rust. Hier ontvangen we gasten, nemen languit plaats op de bank weg van alle drukte en voelen er ons geborgen. Wij ontwerpen deze plek, maken het ons comfortabel - met kleine en grote meubels, sfeervolle verlichting, met woonaccessoires variërend van eenvoudig tot extravagant, maar steeds oog voor de beste kwaliteit en materialen.


Wij begeleiden u bij de inrichting van uw huis


Persoonlijk advies, inspiratie en informatie

Als mens blijven we ons hele leven groeien waardoor ook behoeften en levensstijlen veranderen in de loop van de tijd - het vinden van de juiste keuze is daardoor niet altijd gemakkelijk. Maar geen nood, we zijn hier om u te helpen. Op onze website en op onze social media-kanalen vindt u tal van inspiratie en informatie: van designverhalen en actuele trends tot thema’s zoals home office en interieurdesign, maar ook ideeën voor tuin en balkon.


Onze roots


Offline goes online

Design-Bestseller is een nog steeds groeiend team van momenteel zo'n zestig designliefhebbers, die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden zoals marketing, inkoop, verkoop, ontwerp, etc. Sinds 2011 is het hun missie om design aan zoveel mogelijk mensen te presenteren. MATHES is een familiebedrijf gevestigd in Aken, Duitsland. Met meer dan 100 jaar ervaring in design en inrichting was online gaan in 2011 een vanzelfsprekendheid: dat was dan ook het ontstaan van Design-Bestseller. Eerst actief in Duitsland, daarna in Frankrijk, België en Nederland en intussen is MATHES uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf! Via onze online shop kunt u ons gemakkelijk bereiken: op elke plaats en op elk moment. Of het nu gaat om designmeubelen, verlichting, tuinmeubelen of accessoires - in elke categorie vindt u een topselectie, samengesteld door onze inrichtingsdeskundigen. In ons assortiment combineren wij designklassiekers en gevestigde fabrikanten als USM Haller, Vitra en Occhio met nieuwkomers en opkomende merken als HAY, Houe en Muuto.


Onze geheime ingrediënten voor succes


Passie, creativiteit en knowhow

Met passie en liefde voor detail begeleiden wij u bij elke stap op weg naar uw droomhuis - niet alleen virtueel. Wanneer u als klant een vraag heeft, komt u niet in een anoniem callcenter terecht, maar bij uw persoonlijke adviseur. Want achter design-bestseller zitten mensen met ervaring, creativiteit en knowhow. Bij het ontwerpen, plannen en uitvoeren van inrichtingsprojecten bewijzen wij dit elke dag opnieuw met veel plezier. Of het nu gaat om een uitgebreid woonproject of een kort productadvies, wij helpen u graag verder. Maak gebruik van onze expertise en tover uw huis om tot het allerbelangrijkste plekje in de wereld.