Repos & Grand Repos Ottoman

Ontworpen door Antonio Citterio

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Lederen contrastnaad 66 nero Lederen contrastnaad 70 rood Lederen contrastnaden 67 asfalt Lederen contrastnaden 72 sneeuw Lederen contraststeek 68 chocolade Leren coKontrastnaht 71 sandntrastnaden 71 zand Leren contraststeek 69 kastanje
gepolijst zwart
Miles & More
Eigenschappen

Merk Vitra

De Ottomaanse Repos behoort tot de loungestoel Repos en Grand Repos maar kan ook als enkele kruk worden gebruikt. Repos Ottoman wordt in verschillende kleuren en verschillende verwijzingen aangeboden. Het frame is gepolijst. Passend bij de Ottoman Repos, zijn er de loungestoelen Repos en Grand Repos met een viersterpoot.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Collectie

Vitra - Grand Repos Fauteuil

Vitra Grand Repos Fauteuil

vanaf 
Vitra - Petit Repos fauteuil

Vitra Petit Repos fauteuil

vanaf 
Vitra - Repos Fauteuil

Vitra Repos Fauteuil

vanaf 
Vitra - Repos Fauteuil & Ottoman

Vitra Repos Fauteuil & Ottoman

vanaf 
Vitra - Repos Panchina - klein

Vitra Repos Panchina - klein

vanaf 
Vitra
Vandaag is de naam Vitra de belichaming geworden van modern industrieel en productdesign. Het merk staat voor uitstekend en buitengewoon design van gerenommeerde ontwerpers uit de hele wereld. In meer dan een halve eeuw heeft Vitra zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste designfabrikanten ter wereld, die een blijvende invloed heeft uitgeoefend op het moderne design en dat nog steeds doet. Bij design-bestseller.nl kunnen veeleisende klanten Vitra-meubelen online kopen en ervaren.

Recent bekeken producten