Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - greige - 1
 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - 2
 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - 3
 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - 4

 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - greige - 1
 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - 2
 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - 3
 • Foscarini - Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor - 4

Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor Foscarini

€ 8.855
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

1 - 3 weken

verzamelen 8.855 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 2.922.150 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 8.855
- +
 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Glasvezelcomposiet, PMMA en aluminium

Formaat

Hoogte/ Diepte 330 x 390 cm

Referentie

91147002

Designer

Marc Sadler

Kleur

Omschrijving van de Foscarini Twice as Twiggy Grid Vloerlamp Outdoor

De indrukwekkende Twice as Twiggy Grid buitenvloerlamp, ontworpen door ontwerper Marc Sadler voor de Italiaanse lampenfabrikant Foscarini, herinnert ons aan het uitzicht door de boomtoppen tot aan de maan te zien op een gezellige zomeravond. Twee keer zo groot als Twiggy is het Twice as Twiggy Grid, dat in de outdoor versie schijnt met een doorschijnende kap gemaakt van composietmateriaal in een rasterpatroon. De stijlvolle Twice as Twiggy Grid-armatuur heeft twee lampen, die apart geschakeld kunnen worden. De opwaartse richting laat het licht zachtjes door het rooster schijnen, terwijl de tweede lamp naar beneden is gericht en zijn lichtkegel enkele meters naast de lampvoet op de grond projecteert. Afhankelijk van uw stemming kunnen beide lampen van de Twice as Twiggy Grid-vloerlamp tegelijkertijd of afzonderlijk worden ingeschakeld. De vaste lampen van deze expressieve staande lamp, die verkrijgbaar is in twee kleuren, produceren een direct en homogeen licht.

Bijzonderheden
- Designvloerlamp voor gebruik buitenshuis
- Stuurt het licht direct naar onder en verspreidt het diffuus
- Materiaal: glasvezelcomposiet, PMMA en aluminium
- Afmetingen: max. 330 cm hoogte, Projectie: 390 cm, Diameter voet: 100 cm
- Diameter lampenkap: 80 cm, hoogte lampenkap 44 cm
- Kabellengte: 400 cm
- Lichtbron: vast gemonteerd
- Energie-efficiëntie: A++
- 2 Lichtbronnen inbegrepen in de levering
- Test en certificering volgens Europese norm (ENEC)
- Verstelbare lampenarm maakt een hoogteverstelling van de diffusor mogelijk
- Verkrijgbaar in twee kleuren
- Geschikt voor binnen en buiten

Delivery Scope

inclusief lichtbron

Details
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 2910+750
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 23,6+21
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP44
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
Twice As Twiggy Grid Stehleuchte Greige Energielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid