Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 125 cm - rechts - chroom glans - zonder Occhio Air - OcchioVersionC - 1
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 2
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 3
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 4
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 5
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 6
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 7

 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 125 cm - rechts - chroom glans - zonder Occhio Air - OcchioVersionC - 1
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 2
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 3
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 4
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 5
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 6
 • Occhio - Sento Lettura LED Vloerlamp - 7

Sento Lettura LED Vloerlamp Occhio

€ 1.342
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

1 - 3 weken

verzamelen 1.342 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 442.860 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 1.342
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 1.301,74)

 • Omschrijving
 • Details
 • Bijpassende producten
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, staal verchroomd, gelakt of geanodiseerd, kunststof, glas, optische kunststof

Formaat

Hoogte/ Ø 125 x 12,3 cm
Kabellengte 180 cm
Opstelling rechts

Referentie

91501202

Designer

Axel Meise und Christoph Kügler

Kleur

Omschrijving van de Occhio Sento Lettura LED Vloerlamp

Met een combinatie van het futuristisch-verfijnd design en de innovatieve technologie betovert de Lettura C-vloerlamp van de Duitse fabrikant Occhio. Axel Miese en Christoph Kügler, designers en oprichters van het bekende merk, hebben deze bijzondere collectie ontwikkeld en gelanceerd. Een ongeëvenaard meesterwerk. Ondanks de minimalistische look en de moderne technologie, biedt deze lamp o.a. een Touchless Control-systeem, een ongelofelijk flexibele lichtoplossing voor verlichting thuis. De Lettura van de serie Sento is gemaakt van aluminium en verchroomd, gelakt of geanodiseerd staal. De vloerlamp Lettura is flexibel inzetbaar en past zich heel gemakkelijk aan de behoeftes in elke ruimte aan. Het lichaam is net als de kop flexibel verstelbaar, zodat de Lettura verschillende lichteffecten kan presenteren. Dankzij de moderne LED-technologie is de lamp milievriendelijk en energie- efficiënt.
Optioneel kan het "air"-systeem erbij besteld worden, dat als voordeel heeft dat u de Sento individueel kunt bedienen via de app op uw smartphone of via een kleine controller. Hierdoor is het mogelijk om complete verlichtingsscenario’s te creëren. Gelieve contact op te nemen met de klantenservice.
De Sento Lettura C is in veel verschillende kleurvarianten te verkrijgen. Kies uw persoonlijke favoriet en ondekt de nieuwe lichtcultuur.

Bijzonderheden
- verfijnd, futuristisch design
- aluminium, staal (geanodiseerd/gelakt/verchroomd)
- optioneel: Occhio Air
- individueel afstelbaar door middel van touchless control bv. per gebaar
- flexibel inzetbaar
- zwenkbare reflectorkop
- dimbaar
- energiezuinig
- reflectorkop straalt enkel in een richting

Delivery Scope

Led-module

Details
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 2700
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 18
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP 20
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
flexibel stuurbaar
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
97
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding flexibel instelbar
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
Sento Lettura LED Vloerlamp Energielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid