Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - TobiasGrauSand - 1
 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - TobiasGrauSand - 2
 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - 2
 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - 3

 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - TobiasGrauSand - 1
 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - TobiasGrauSand - 2
 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - 2
 • Tobias Grau - Falling Leaf Trace 3/130 - 3

Falling Leaf Trace 3/130 Tobias Grau

€ 2.630
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 2.630 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 867.900 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 2.630
- +

U ontvangt 5% korting bij bankoverschrijving (€ 2.498,50)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, Santoprene

Formaat

Breedte/Hoogte/Ø 130 x 300 x 24 cm

Referentie

91164905

Designer

Tobias Grau

Snoerkleur

Omschrijving van de Tobias Grau Falling Leaf Trace 3/130

Reeds meer dan 30 jaar inspireert Tobias Grau met zijn innovatieve lampen. Natuurbehoud, duurzaamheid en maximaal comfort voor de klanten is van groot belang voor Tobias Grau. De ontwikkeling van energie-efficiënte en duurzame producten ligt hem nauw aan het hart. Het is dan ook niet verrassend dat de Falling Leaf de winnaar is van enkele begeerde awardprijzen, m.n. de German Design Award en de Interior Innovation Award 2013.
De combinatie van gepolijst aluminium van de lamp met de matte kunststof van het snoer zorgt voor een blikvanger in de ruimte. Verbonden door drie enkelvoudige lichten aan een baldakijn van aluminium. De hoogwaardige lens integreert zich niet alleen probleemloos in de omgeving, maar zorgt tevens ook voor een gelijkmatige spreiding van niet-verblindend, naar beneden wijzend licht. De Falling Leaf Trace 3/130 kan dankzij de Lightdim-Switch-Techniek, probleemloos gedimmt worden van 100% naar 5% lichtopbrengst. Bovendien maakt Tobias Grau gebruik van de nieuwste LED-technologie. Hierdoor kan niet alleen de lichtopbrengst gedimd worden, maar ook de lichtkleur kan veranderd worden.
De kleuren van de snoeren kunnen ook gecombineerd worden. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice, indien u wenst uw lamp persoonlijk samen te stellen.

Bijzonderheden
- nieuwste LED-generatie met warmDIM-functie
- hoogwaardige optische lenzen
- gepolijst aluminium en matte kunststof
- snoer tot max. 300cm verlengbaar
- German Design Award 2013
- Interior Innovation Award 2013
- met fasen dimbare dimmer

Delivery Scope

lichtbron inbegrepen

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 3x 1037
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 3x 23
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
Falling
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid