Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - GlosterMayaTeak - 75 x 30 cm - laag - Meteoor - 1
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 2
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 3
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 4
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 5
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 6

 • Gloster - Maya Pflanzenständer - GlosterMayaTeak - 75 x 30 cm - laag - Meteoor - 1
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 2
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 3
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 4
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 5
 • Gloster - Maya Pflanzenständer - 6

Maya Plantenstandaard Gloster

€ 900
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 900 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 297.000 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 900
- +
 • Omschrijving
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

gepoedercoat aluminium, Teak

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 60 x 75 x 30 cm

Referentie

91601302

Designer

Mark Gabbertas

Kleur

Frame

Omschrijving van de Gloster Maya Plantenstandaard

Verfraai uw buitenzitlandschap met Gloster's Maya plantenstandaards. Voor een ontspannen, goed verzorgde sfeer plaatst u wat groen rond uw feel-good eiland in geselecteerde gebieden en geniet u van deze elegante plantenbakken. In overeenstemming met de collectie bestaat de plantenstandaard ook uit een rechthoekig aluminium frame met een hoogwaardige poedercoating. De randen van de eigenlijke bakken kunnen worden gemaakt van Gloster teakhout of robuust Gloster-keramiek geheel naar eigen smaak. Het keramiek is verkrijgbaar in de kleuren Nero, Bianco of Pumice. Daarnaast kan het zitlandschap worden gevarieerd door de verschillende maten van de plantenstandaards te combineren. Ze zijn verkrijgbaar in hoogtes van 75 of 100 cm en met afmetingen van 60 x 30 cm of 75 x 30 cm.

Bijzonderheden
- Plantenstandaards met rechthoekig aluminium frame
- Voor de tijdloze vormgeving van elke buitenruimte
- Frame van hoogwaardig gepoedercoat aluminium
- Omtrek van teakhout of keramiek
- Keramiek in de kleuren Nero, Bianco of Pumice
- Onderdeel van de Maya-collectie van Gloster
- Design van Mark Gabbertas
- Let op de onderstaande informatie over de gebruikte materialen

Delivery Scope

Materiaaleigenschappen
Gloster Teakhout:
Gloster Teak wordt gekenmerkt door het speciaal behandelde oppervlak. De oliën die van nature in teak aanwezig zijn, worden gepolijst en naar de oppervlakte gebracht om een sterke glans en een egale kleur te creëren. Na verloop van tijd zal het oppervlak van dit hout ook een zachte, zilvergrijze patina ontwikkelen. Na contact met water moet u ook een lichte verhoging van de oppervlaktestructuur verwachten. Wij raden aan de meubels op natuurlijke wijze te laten verouderen en ze slechts één of twee keer per jaar te reinigen met onze Teakcleaner en indien nodig te behandelen met fijn schuurpapier. Teakhout mag niet worden gereinigd, gelakt of geschilderd met een hogedrukreiniger. Teakhouten meubelen moeten tijdens de wintermaanden op een droge plaats zonder grote temperatuurschommelingen worden bewaard. Teak Protector biedt ook bescherming tegen vocht, vuil en schimmel. Gloster keramische tafelbladen zijn gemaakt van massief keramiek. Het materiaal kenmerkt zich door zijn extreme hardheid en kan met speciale technieken uit glas of natuursteen worden bewerkt. De keramische tafelbladen zijn bestand tegen chemicaliën, vuur, hitte en zijn UV-bestendig. Omdat ze bijna geen water absorberen, zijn ze volledig weerbestendig en vorstbestendig.
Gepoedercoat aluminium:
Aluminium is een ideaal materiaal voor buitenmeubilair omdat het licht maar zeer sterk is. Bovendien is het bijzonder goed bestand tegen corrosie door de dunne chroomlaag waarmee Gloster zijn aluminium onderdelen voorbehandelt. Het frame wordt tevens voorzien van een elektrostatisch aangebrachte poedercoating, die een volledige bescherming van het metaaloppervlak garandeert. De consistente afwerking is veel resistenter dan normale lakafwerkingen en zorgt voor een afwerking die schok- en krasbestendig is, ongevoelig voor vocht, zeer corrosiebestendig en gemakkelijk te reinigen.
Het reinigen van de keramische tegels:
Vuil moet snel van het oppervlak worden verwijderd om te voorkomen dat er een laagje vet of vuil op komt te zitten. Conventionele, dagelijkse reiniging met een microvezeldoek en wat lauw water met een beetje afwasmiddel is hiervoor voldoende. Wijn, koffie, ketchup, olie of zelfs zure vloeistoffen zoals azijn moeten onmiddellijk worden afgeveegd. Intensieve reiniging met de Gloster Ceramic CareKit moet regelmatig worden uitgevoerd.
Aandachtspunt:
Gloster keramische tafelbladen zijn niet ontworpen om zware lasten te dragen zonder een dragende basis. Afhankelijk van het ontwerp van het meubel steken de 10 mm dikke keramische tafelbladen buiten de frames uit. Alle delen van het tafelblad die niet direct worden ondersteund of over de kop gaan, uitstekende randen en onderdelen mogen niet worden blootgesteld aan overmatige belasting door zware voorwerpen, mensen of kinderen, omdat dit kan leiden tot het breken van het tafelblad. Gloster is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel als gevolg van misbruik van dergelijke artikelen.

Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid