Organic Highback fauteuil

Ontworpen door Charles Eames & Eero Saarinen

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hopsak - chocolade/grijs Hopsak - cognac Hopsak - cognac/avocado Hopsak - donkergrijs Hopsak - grijs Hopsak - oranje Hopsak - petrol/chocolade Hopsak - rood/champagne Hopsak - rood/cognac Hopsak - rood/oranje Hopsak - zwart Hopsak - zwart/donkerbruin
eiken natuur essenhout zwart
Miles & More
Eigenschappen

Merk Vitra

De Organic Highback fauteuil is ontworpen door ontwerpers Charles Eames en Eero Saarinen voor een wedstrijd voor het Museum of Modern Art in New York. Vanwege de ongewone vorm kon deze echter pas vanaf het jaar 2006 worden geproduceerd. De stoel is een zeer comfortabele leesstoel, waarin u iets naar achteren leunt. Zo zit de stoel dus zeer comfortabel voor de gebruiker. De verscheidenheid aan kleuren zorgt er ook voor dat het in elk kamerontwerp past.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
Vitra
Vandaag is de naam Vitra de belichaming geworden van modern industrieel en productdesign. Het merk staat voor uitstekend en buitengewoon design van gerenommeerde ontwerpers uit de hele wereld. In meer dan een halve eeuw heeft Vitra zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste designfabrikanten ter wereld, die een blijvende invloed heeft uitgeoefend op het moderne design en dat nog steeds doet. Bij design-bestseller.nl kunnen veeleisende klanten Vitra-meubelen online kopen en ervaren.

Recent bekeken producten