Lounge Chair & Ottoman

Ontworpen door Charles & Ray Eames

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Leder Premium F brandy Leder Premium F bruin Leder Premium F chocolate Leder Premium F kaki Leder Premium F kastanje Leder Premium F nero Leder Premium F pruim Leder Premium F sand Leder Premium F snow Leder Premium F umbra Leder Premium snow Leder Premium zwart
Amerikaans kersenhout Notenhout - zwart gepigmenteerd Santos palisander
gepolijst gepolijst/ zijkanten zwart
Miles & More
Eigenschappen

Merk Vitra

Deze fauteuil is een legende. Ontworpen in 1956 door de twee Amerikaanse designgenieën Charles & Ray Eames wordt de Lounge Chair & Ottoman van Vitra tot op de dag van vandaag nog steeds handgemaakt. Qua vorm en functie, gebaseerd op klassieke Engelse clubfauteuils, overtuigt dit exclusieve zitmeubel vooral door zijn moderne design en hoge kwaliteitsnormen. zowel in de keuze van materialen als in de productie. Dit geldt in het bijzonder voor het premiumleder en het fijne houtfineer, maar ook voor de afwerking van de 5-sterren draaivoet en de verwisselbare gestoffeerde kussens. De zware en ruime combinatie van fauteuil en voetenbank maakt van de Lounge Chair & Ottoman van Vitra zowel een verleidelijke leesstoel als een uitnodigende rustplek waaruit niemand gewillig opstaat. Geen wonder: de Lounge Chair-familie combineert comfort met een uitstekend design en is daarom misschien wel een van de bekendste zitmeubelen ter wereld - naar onze mening terecht. Het klassieke ontwerp is de uitvoering met zwart leer en donker fineer, maar ondertussen is er een heel scala aan verschillende uitvoeringen. De Eames Lounge Chair & Ottoman is verkrijgbaar in de originele hoogte van 84 cm en als XL-versie met een rughoogte van 89 cm. Glijders voor harde vloeren en tapijt zijn gratis verkrijgbaar als vloerbeschermers. F! In het kader van Home Stories for Winter 2020 biedt Vitra een nieuw leer aan voor de Lounge Chair, Grand Repos en Repos. Het Premium F leer wordt gekenmerkt door een duurzaam productieproces. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een looistof die wordt verkregen uit olijfblaadjes, die een bijproduct zijn van de olijfoogst. Dit betekent dat het hele productieproces kan worden uitgevoerd met zo min mogelijk gebruik van chemicaliën.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Collectie

Vitra

Vandaag is de naam Vitra de belichaming geworden van modern industrieel en productdesign. Het merk staat voor uitstekend en buitengewoon design van gerenommeerde ontwerpers uit de hele wereld. In meer dan een halve eeuw heeft Vitra zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste designfabrikanten ter wereld, die een blijvende invloed heeft uitgeoefend op het moderne design en dat nog steeds doet. Bij design-bestseller.nl kunnen veeleisende klanten Vitra-meubelen online kopen en ervaren.

Recent bekeken producten