Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - wit - 1
 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - 3
 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - 4
 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - 5

 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - wit - 1
 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - 3
 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - 4
 • Vitra - Eames Plastic Side Chair PSCC - 5

Eames Plastic Side Chair PSCC Vitra

€ 530
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

1 - 2 weken

verzamelen 530 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 174.900 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 530
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 514,10)

 • Omschrijving
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Polypropyleen, aluminium

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 46,5 x 76 - 88,5 x 55 cm
Zithoogte 36 - 48,5 cm
Zitdiepte 46,5 cm

Referentie

90118603

Designer

Charles & Ray Eames

Kleur

Omschrijving van de Vitra Eames Plastic Side Chair PSCC

De Eames Plastic Side Chair PSCC is een echt origineel Eames-product en wordt door Vitra onder de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd.
Zoals bij alle stoelen van de Plastic Chair Group is de organisch gevormde zitschaal gemaakt van massief gekleurd polypropyleen. Het frame van de stoel is gemaakt van aluminium en in hoogte verstelbaar voor een optimale zitpositie op de werkplek. De hoogteverstelling is discreet onder de zitschaal geplaatst. De PSCC (staat voor Pivot Side Chair Cast Base on Castors) kan een belasting tot 110 kg dragen en is verkrijgbaar in acht kleuren.
De PSCC blijkt bijzonder praktisch te zijn op de werkplek, waarbij hij niet alleen als een typische bureaustoel functioneert. Dankzij de individuele ontwerpmogelijkheden kan hij op vele manieren binnenshuis worden gebruikt.
De PSCC is slechts één variant op de beroemde Eames Plastic Chair. Samen met de PACC vult hij de modelserie aan met twee in hoogte verstelbare modellen.
De PSCC wordt standaard geleverd met harde zwenkwielen voor zachte vloeren. Voor harde vloeren zijn zachte wielen nodig, die in het productscherm kunnen worden geselecteerd. Op verzoek kan de PSCC ook worden geleverd als volledig gestoffeerde versie of met een zitkussen van Hopsak.


- EamesPlasticChair-collectie
- gemaakt in 1950 door Charles & Ray Eames
- te selecteren in verschillende kleuren.

Delivery Scope

De PSCC wordt met wielen voor harde vloer geleverd. Indien u wielen voor tapijt wenst, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid