Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Vitra - DAL - mosterd - 2
 • Vitra - DAL - 5
 • Vitra - DAL - 6
 • Vitra - DAL - 7

 • Vitra - DAL - mosterd - 2
 • Vitra - DAL - 5
 • Vitra - DAL - 6
 • Vitra - DAL - 7

DAL Vitra

€ 685
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 685 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 226.050 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 685
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 664,45)

 • Omschrijving
 • Bijpassende producten
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Polypropyleen, aluminium, polyurethaanschuim

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 63 x 81,5 x 60,5 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 48,5 cm

Referentie

90202201

Designer

Charles & Ray Eames

Kleur

Omschrijving van de Vitra DAL

De DAL van de Zwitserse fabrikant Vitra is het andere type draaistoel. Het ontwerp van deze moderne kunststofstoel gaat terug naar de designers Ray en Charles Eames, van wie deze Plastic Chairs gedurende de afgelopen decennia echte designklassiekers zijn geworden.
Oorspronkelijk is de DAL ontworpen voor het legendarische New Yorks restaurant La Fonda del Sol, naar wat ook het onderstel van deze stoelklassiekers is genoemd. De stoel is gemaakt van gepolijst aluminium en wordt geproduceerd door spuitgieten. De zitschaal met armleuningen is gemaak van doorgekleurd polypropyleen en is in zeven kleuren verkrijgbaar. Dankzij de vernieuwde zithoogte van 44cm zit men heel comfortabel in deze stoel.
De DAL is voornamelijk ontworpen voor gebruik binnenshuis en is dan ook minder geschikt voor buiten. Deze eyecatcher kont dan ook heel vaak terug in kantoren, conferentieruimtes en wachtkamers.
Net als de andere leden van de Eames Plastic Chair Group beschikt de DAL over een organisch gevormde zitschaal. Door dit gemeenschappelijk kenmerk kunnen alle stoelen van deze familie heel eenvoudig met elkaar als zitgroep gecombineerd worden.
Eventueel is de DAL van Vitra ook als variant met volledige bekleding te verkrijgen. Daarnaast is er ook nog de keuzemogelijkheid voor de passende glijders, namelijk glijders voor op een harde vloer of op tapijt.

Bijzonderheden
- modern design
- EamesPlasticChair collection
- in 1950 ontworpen door Charles & Ray Eames
- verkrijgbaar in verschillende kleuren

Delivery Scope

Der DAL wird mit Gleitern für Hartböden geliefert. Falls Gleiter für Teppichböden gewünscht sind, wenden Sie sich bitte an unseren freundlichen Kundenservice.

Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid