Aluminium Chair - EA 125 - Kruk

Ontworpen door Charles & Ray Eames

UVP
incl. 19% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hopsak - donkergrijs Hopsak - rood/cognac Hopsak - zwart Leder - asfalt Leder - chocolade Leder - kastanje Leder - rood Leder - snow Leder - zand Leder nero
diepzwart gepolijst verchroomd
Miles & More
Eigenschappen

Merk Vitra

Als u echt wilt ontspannen op een Vitra Aluminium stoel, moet u uw voeten omhoog leggen. En hoe gaat dit beter om te doen dan met de EA 125, de bijpassende kruk in het versterkte Aluminium Group Design. Het door Ray en Charles Eames ontworpen meubilair toont meteen zijn relatie met misschien wel de beroemdste bureaustoelen van het Modernisme. Het constructieprincipe is hetzelfde: de bekledingsstof wordt tussen twee zijdelen geklemd en twee dwarsbalken geven het materiaal de nodige spanning om tegelijkertijd stevig en flexibel te zijn. Door dit eenvoudige en ingenieuze principe zien de krukken en stoelen van de serie er zeer filigraan uit. Er is keuze tussen leer en Hopsak, beide in veel verschillende kleuren. De hoogwaardige kruk wordt vooral gebruikt waar de bijpassende fauteuil te vinden is, zoals in particuliere woonkamers of designhotels. De EA125 is de perfecte aanvulling op de EA 124 fauteuil, die kan worden omgebouwd tot een loungefauteuil met een praktische voetsteun. De kruk zelf heeft een hoogte van 35,4 cm - perfect voor het verlengen van de benen en het optillen van de voeten. De viersterrenvoet van de kruk kan niet worden gedraaid. Selecteer bij de aankoop de passende glijders voor ofwel harde vloeren ofwel tapijt.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
Vitra
Vandaag is de naam Vitra de belichaming geworden van modern industrieel en productdesign. Het merk staat voor uitstekend en buitengewoon design van gerenommeerde ontwerpers uit de hele wereld. In meer dan een halve eeuw heeft Vitra zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste designfabrikanten ter wereld, die een blijvende invloed heeft uitgeoefend op het moderne design en dat nog steeds doet. Bij design-bestseller.nl kunnen veeleisende klanten Vitra-meubelen online kopen en ervaren.

Recent bekeken producten