Aluminium Chair EA 124

Ontworpen door Charles & Ray Eames

UVP
incl. 19% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hopsak - donkergrijs Hopsak - rood/cognac Hopsak - zwart Leder - asfalt Leder - chocolade Leder - kastanje Leder - rood Leder - snow Leder - zand Leder nero
diepzwart gepolijst verchroomd
Miles & More
Eigenschappen

Merk Vitra

Reeds tientallen jaren produceert Vitra de Aluminium Lounge Chair EA 124 in de gebruikelijke hoge kwaliteit. Ontwerp en constructie zijn afkomstig van het ontwerperskoppel Charles en Ray Eames, die deze in 1958 als onderdeel van de Aluminium Group ontwikkelden. De aluminium stoel volgt ook het bekende recept voor succes als fauteuil: de bekleding (leer of stof) wordt tussen de twee zijdelen geklemd, gespannen door twee dwarsbalken en strak over twee aluminium staven aan de boven- en onderkant gerold. Dit maakt de hoes stevig en flexibel tegelijk. Verder comfort wordt geboden door de armleuningen en een nekkussen en het traploze rugleuningmechanisme. Net als de zijpanelen en de armleuningen is ook het 360° draaibare frame van aluminium. Hier kunt u kiezen tussen een verchroomde of geborstelde afwerking. Als onderdeel van een legendarische meubelserie wordt de EA 124 thuis, op kantoor of in de openbare ruimte gebruikt. Waarbij de fauteuil eerder in huiselijke woonkamers wordt gebruikt dan in de directieverdiepingen van deze wereld. In combinatie met de EA 125 fauteuil vormt deze fauteuil een moderne loungefauteuil met voetensteun, die comfortabel is zonder extra stoffering en zich aan het lichaam aanpast. Bij het monteren van de fauteuil dient u zich ervan te vergewissen dat de glijders op de vloer passen.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
Vitra
Vandaag is de naam Vitra de belichaming geworden van modern industrieel en productdesign. Het merk staat voor uitstekend en buitengewoon design van gerenommeerde ontwerpers uit de hele wereld. In meer dan een halve eeuw heeft Vitra zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste designfabrikanten ter wereld, die een blijvende invloed heeft uitgeoefend op het moderne design en dat nog steeds doet. Bij design-bestseller.nl kunnen veeleisende klanten Vitra-meubelen online kopen en ervaren.

Recent bekeken producten