Aluminium Chair - EA 119

Ontworpen door Charles & Ray Eames

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hopsak - donkergrijs Hopsak - rood/cognac Hopsak - zwart Leder - asfalt Leder - chocolade Leder - kastanje Leder - rood Leder - snow Leder - zand Leder nero
diepzwart gepolijst verchroomd
Miles & More
Eigenschappen

Merk Vitra

Wat begon als een idee voor een degelijk vrijetijdsmeubel is sinds het ontwerp in 1958 uitgegroeid tot een van de populairste kantoormeubelen. De EA 119 maakt deel uit van de beroemde Aluminium Chair groep. Ontworpen door het echtpaar Eames en geproduceerd door Vitra, onderscheidt hij zich van zijn groepsgenoten door zijn hoge rugleuning.De ingenieuze constructie bestaat uit een zitting en rugleuning die met bekledingsstof zijn bespannen. Het frame, de zijprofielen, de armleuningen en de dwarsbalken zijn gemaakt van gegoten aluminium. U kunt kiezen tussen een verchroomde of gepolijste afwerking. Voor de bekleding is er een keuze tussen stof en leder in een breed scala van verschillende kleuren. Het vijfsteronderstel wordt mobiel gemaakt door de aangebouwde wieltjes en zorgt voor maximaal comfort met het geïntegreerde ligmechanisme. Als solide en mobiele draaistoel slaat de Vitra Aluminium Chair EA 119 een uitstekend figuur achter het bureau, en daarom wordt hij niet alleen gewaardeerd in prestigieuze kantoren, maar ook in het thuiskantoor. Het kleine broertje van de EA 119 heeft een lagere rugleuning en heet Vitra Aluminium Chair - EA 117. De EA 119 is ook verkrijgbaar in een versie met dikke vulling: Vitra Aluminium stoel - zachte vulling - EA 219. De stoel is draaibaar. Let er bij het bestellen op dat u de juiste wielen voor uw specifieke vloer kiest.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
Vitra
Vandaag is de naam Vitra de belichaming geworden van modern industrieel en productdesign. Het merk staat voor uitstekend en buitengewoon design van gerenommeerde ontwerpers uit de hele wereld. In meer dan een halve eeuw heeft Vitra zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste designfabrikanten ter wereld, die een blijvende invloed heeft uitgeoefend op het moderne design en dat nog steeds doet. Bij design-bestseller.nl kunnen veeleisende klanten Vitra-meubelen online kopen en ervaren.

Recent bekeken producten