Aluminium Chair - EA 108

Ontworpen door Charles & Ray Eames

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hopsak - donkergrijs Hopsak - rood/cognac Hopsak - zwart Leder - asfalt Leder - chocolade Leder - kastanje Leder - rood Leder - snow Leder - zand Leder nero
diepzwart gepolijst verchroomd
Miles & More
Eigenschappen

Merk Vitra

De Vitra EA 108 draaistoel van de Aluminium Group van ontwerpers Charles en Ray Eames is een van de belangrijkste meubelontwerpen van de 20e eeuw. Maar het is niet alleen het tijdloze, elegante design dat hem zo aantrekkelijk maakt, het is vooral de intelligente combinatie van materialen. De bekledingsstof is bevestigd tussen de aluminium zijdelen, waarvan de vorm is aangepast aan de menselijke wervelkolom. Door middel van twee dwarsbeugels wordt het zitoppervlak aan de boven- en onderkant over twee aluminium stangen gespannen en gerold. De designers hebben afgestapt van hun beproefde succesrecept van de zitschaal, in plaats daarvan is de bekleding het elementaire onderdeel geworden dat het zitoppervlak vormt. Voor de bekledingsstof is er keuze tussen leder of Hopsak (100% polyamide) in verschillende kleuren. De gepolijste of verchroomde vierster aluminium voet van de EA 108 kan 360° worden gedraaid. De relatief lage zithoogte zorgt voor een comfortabele zitervaring. Dankzij de verschillende bekledingen kan de EA 108 worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, waaronder privé- en openbare ruimten. De EA 108 is ook vaak te vinden in kantoren en vergaderzalen. Dankzij de verscheidenheid aan modellen in de serie, zijn er talloze gebruiksmogelijkheden. De EA 108 is het meest verwant met de Vitra Aluminium Chair - Soft Pad - EA 208 - gestoffeerd, met dikke vulling voor extra comfort.De schuin aflopende zitting is bijzonder comfortabel voor de rug.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
Vitra
Vandaag is de naam Vitra de belichaming geworden van modern industrieel en productdesign. Het merk staat voor uitstekend en buitengewoon design van gerenommeerde ontwerpers uit de hele wereld. In meer dan een halve eeuw heeft Vitra zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste designfabrikanten ter wereld, die een blijvende invloed heeft uitgeoefend op het moderne design en dat nog steeds doet. Bij design-bestseller.nl kunnen veeleisende klanten Vitra-meubelen online kopen en ervaren.

Recent bekeken producten