Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 1
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 2
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 4
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 6
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 7
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - 2
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - 3

 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 1
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 2
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 4
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 6
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - drievlammig - met schijven - 7
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - 2
 • Vibia - June Outdoor-Lichtslinger - 3

June Outdoor-Lichtslinger Vibia

Normale prijs: € 940

Speciale prijs € 893

Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

3 - 4 weken

verzamelen 893 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 294.690 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

Normale prijs: € 940

Speciale prijs € 893

- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 866,21)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Buis horizontaal: staal
Diffuser: PVC + UV
Scherm: polycarbonaat + UV

Formaat

Breedte/Hoogte 13 x 300 cm
Lichtbron: Ø 7 cm, Ø 9 cm

Referentie

91235302

Designer

Emiliana Design Studio

Kleur

grijs

Omschrijving van de Vibia June Outdoor-Lichtslinger

De June-lichtslinger is ontworpen door de trendy Spaanse Emiliana Design Studio voor de fabrikant Vibia. De lichtslinger is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, waar hij zowel op muren en bomen als boven tafels kan worden gemonteerd. Het speciale licht dat door de ingebouwde LED's wordt uitgestraald en optimaal wordt verspreid door een polycarbonaat diffuser creëert een gezellige sfeer.
Vibia biedt verschillende configuraties en afmetingen, die afzonderlijk of in combinatie een echte eyecatcher worden in uw buitenruimte. Door de grote schijven rondom de lichtbron wordt het licht indirect uitgestraald tijdens de configuratie van de guirlande en produceert zo een warm en discreet licht. Als u echter wat meer licht nodig heeft, biedt Vibia ook twee configuraties zonder schijven aan, zodat het licht van hoge kwaliteit in alle richtingen kan worden uitgestraald. Gebruik de juni-slinger van lampen in uw tuin, terras of serre om een kleine oase van licht in het donker te creëren.

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP65
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
>80 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding in alle richtingen
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 365
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 3x 1
June Outdoor-Lichtslinger Energielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid