Haller tafel Kitos E2 Plus 175 x 75 cm - in hoogte verstelbaar

Ontworpen door Fritz Haller und Paul Schärer jun.

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Beuk, natuur gelakt Eiken, bruin geolied Eiken, natuur gelakt Eiken, natuur geolied Eiken, wit geolied Eiken, zwart gelakt Kunsthars, middengrijs Kunsthars, parelgrijs Kunsthars, pastelgrijs Kunsthars, warmgrijs Linoleum, ash Linoleum, charcoal Linoleum, mauve Linoleum, pebble Linoleum, zwart MDF, wit
Miles & More
Eigenschappen

Merk USM Haller

Gemaakt voor desktop sharing: de USM Haller Kitos E2 Plus is speciaal ontworpen voor werkstations die door meerdere collega's worden gebruikt. Hij kan niet alleen traploos en elektrisch in hoogte worden versteld van 70 tot 120 cm, maar biedt ook twee adaptatiepunten die direct in het tafelblad zijn ingebed en waarin maximaal vier USM-accessoires zoals flatscreenhouders, schermbeugels, privacypanelen, adapters voor tafellampen of USB-poorten kunnen worden gestoken. Geïntegreerde kabeldoorvoeringen leiden alle elektrische aansluitingen van het tafelblad naar de kabelgoot onder het tafelblad. Voor een snelle toegang tot de kabels kan het tafelblad eenvoudig naar voren worden geschoven. De grote afstand tussen de voeten en de robuuste constructie van het verchroomde stalen onderstel met zwarte centrale dwarsbalk zorgen ervoor dat de USM Haller Kitos E2 Plus stabiel en trillingsvrij op elke hoogte staat - zelfs na jaren van dagelijks gebruik. Het tafelblad is verkrijgbaar met een keuze uit houtfineer, linoleum of kunsthars in verschillende oppervlaktevarianten. Met een breed scala aan slimme accessoires kan de tafel USM Kitos E2 Plus perfect worden aangepast aan de behoeften van alle gebruikers. We adviseren je hier graag over.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
USM Haller
Het succesverhaal van de modulaire meubelsystemen van USM Haller begon aan het eind van de 19e eeuw. In die tijd werd USM Haller opgericht door Ulrich Schärer in Münsingen, Zwitserland, in 1885. Maar het stond nog ver af van de huidige designmeubelen, aangezien de productie aanvankelijk beperkt bleef tot hang- en sluitwerk voor ramen. Metaal is ook vandaag nog een belangrijk element van de USM Haller meubelen.

Recent bekeken producten