Haller tafel Kitos E2 175 x 75 cm - in hoogte verstelbaar

Ontworpen door Fritz Haller und Paul Schärer jun.

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Beuk, natuur gelakt Eiken, bruin geolied Eiken, natuur gelakt Eiken, natuur geolied Eiken, wit geolied Eiken, zwart gelakt Kunsthars, middengrijs Kunsthars, parelgrijs Kunsthars, pastelgrijs Kunsthars, warmgrijs Linoleum, ash Linoleum, charcoal Linoleum, mauve Linoleum, pebble Linoleum, zwart MDF, wit
Miles & More
Eigenschappen

Merk USM Haller

Maximale functionaliteit en indrukwekkend design, traploze hoogteverstelling en maximale stabiliteit: de USM Kitos E2 balie, ontworpen door Fritz Haller en Paul Schärer Jr. voor USM Haller, combineert alle eisen van een moderne kantoorwerkplek. Het tafelblad van de Kitos E2 kan elke dag elektrisch en traploos worden ingesteld op een hoogte tussen 70 en 120 cm zonder ooit aan stabiliteit in te boeten. Dit biedt niet alleen optimale knie- en beenruimte voor elke lichaamsgrootte, maar maakt het ook mogelijk om desgewenst staand of vanuit een rolstoel te werken. Onder het tafelblad is een kabelgoot verborgen, die van voren toegankelijk is of naar keuze van bovenaf via een klapdeur, die alle belangrijke verbindingen verzorgt zonder dat er kabels in de war raken. De poten en het frame van de USM Haller Kitos E2 tafel zijn gemaakt van verchroomde stalen buizen en het basisframe van zwart gepoedercoat staal. Met 16 tafelbladvarianten van houtfineer tot linoleum en kunsthars past de USM Kitos E2 tafel naadloos in elke kantooromgeving. Talrijke praktische accessoires zoals materiaalbakken, USM Privacy Panels en flatscreenhouders passen de werkplek perfect aan de individuele behoeften aan. En dat is maar goed ook, want de onverwoestbare tafel gaat een leven lang mee.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
USM Haller
Het succesverhaal van de modulaire meubelsystemen van USM Haller begon aan het eind van de 19e eeuw. In die tijd werd USM Haller opgericht door Ulrich Schärer in Münsingen, Zwitserland, in 1885. Maar het stond nog ver af van de huidige designmeubelen, aangezien de productie aanvankelijk beperkt bleef tot hang- en sluitwerk voor ramen. Metaal is ook vandaag nog een belangrijk element van de USM Haller meubelen.

Recent bekeken producten