Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
  • Tobias Grau - XT-A Floor vloerlamp - C-Base - satijn/zwart - 1
  • Tobias Grau - XT-A Floor vloerlamp - C-Base - satijn/zwart - 2

  • Tobias Grau - XT-A Floor vloerlamp - C-Base - satijn/zwart - 1
  • Tobias Grau - XT-A Floor vloerlamp - C-Base - satijn/zwart - 2

XT-A Floor vloerlamp Tobias Grau

€ 1.849
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 1.849 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 610.170 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 1.849
- +

U ontvangt 5% korting bij bankoverschrijving (€ 1.756,55)

  • Omschrijving
  • Details
  • Bijpassende producten
  • Collectie
  • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium
Kunststof

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 39 x 193 x 60 cm

Referentie

91177610

Designer

Tobias Grau

Kleur

Omschrijving van de Tobias Grau XT-A Floor vloerlamp

De vloerlamp XT-A-Floor behoort tot de XT-A-collectie van de succesvolle lichtontwerper Tobias Grau. Deze lamp kenmerkt zich in het bijzonder door de, speciaal voor de LED’s ontwikkelde, OSA - lichttechniek (Open Structure Anti-glare-techniek). De OSA-lichttechniek is een technologie waarbij een gepatenteerd lichtrooster, dat optimaal gebruik maakt van het vermogenspotentieel van de LED’s en wordt gekenmerkt door een bovengemiddelde verblindingstechniek en een hoog rendement. De XT-A-Floor-vloerlamp straalt een schitterend wit licht uit met een hoge kleurweergave en een neutrale witte lichtkleur zonder het ontstaan van schaduwplekken. Bovendien is de lichtverdeling zo ontworpen, dat een optimaal en efficiënt verlicht werkoppervlak gegarandeerd is.
Een ander hoogtepunt van de vloerlamp is de intelligente en geïntegreerde constante lichtregeling, die het licht steeds aanpast aan de helderheid van de omgeving. Zo voorkomt men dat er meer energie dan nodig verbruikt wordt. De, in de XT-A-lamp geïntegreerde, bewegingsmelder zorgt eveneens voor een optimalisatie van het stroomverbruik. Met behulp van een meegestuurde afstandsbediening of de geïntegreerde knop, kan het licht ook naar wens aangepast worden.
Bovendien wordt ook een zwermfunctie aangeboden. Deze module kan heel eenvoudig in de armatuur geïntegreerd worden en maakt onderlinge communicatie tussen armaturen mogelijk. Dankzij de Connect-functie is het mogelijk om een bepaalde basisverlichting in de ruimtes te garanderen, doordat het licht niet volledig wordt uitgeschakeld, maar enkel sterk wordt gedimd. De XT-A-lampen worden pas uitgeschakeld wanneer niemand zich in een ruimte bevindt.
De Connect-functie kan ook gebruikt worden voor het communiceren tussen armaturen op verschillende verdiepingen of in verschillende groepen, waardoor de XT-A-Floor-vloerlamp absoluut de favoriet in uw kantoor wordt.

Bijzonderheden
- innovatieve OSA - (Open Structure Anti-glare) lichttechniek
- optimaal gebruik van de LED
- verminderd energieverbruik dankzij een intelligente technologie
- licht met hoge kleurweergave
- verblindingsvrij, neutraal wit licht
- zonder veroorzaken van meervoudige schaduwen
- geïntegreerde constante lichtregeling past het licht steeds aan de helderheid van de omgeving aan
- geïntegreerde bewegingsmelder
- zwermfunctie Connect als aanvulling op de intelligente communicatie tussen de lampen onderling
- Reddot Design Award Winner 2013
- IF product design award 2010

Delivery Scope

lichtbron inbegrepen

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 11847
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 95
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
neutraalwit (3300-5000 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
>80 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
XT-A Floor vloerlampEnergielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid