Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - Optic Aluminium - Up Round 7 - 1
 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - Optic Aluminium - Up Round 7 - 2
 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - 2
 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - 3

 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - Optic Aluminium - Up Round 7 - 1
 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - Optic Aluminium - Up Round 7 - 2
 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - 2
 • Tobias Grau - Grand Nice hanglamp - 3

Grand Nice hanglamp Tobias Grau

€ 635
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 635 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 190.500 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 635
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 615,95)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, Santoprene

Formaat

Hoogte/Ø 37 x 6 cm
maximale snoerlengte: 300 cm

Referentie

91169004

Designer

Tobias Grau

Omschrijving van de Tobias Grau Grand Nice hanglamp

De Grand Nice-hanglamp is ontworpen voor iedereen voor wie de lamp Nice te klein is. De bekroonde Duitse lichtontwerper Tobias Grau vergroot met de Grand Nice de afmetingen met enkele centimeters. Deze beloven een nog groter lichtrendement zonder iets te veranderen aan het ingetogen design van de lamp. Deze lamp is door haar tijdloze look veelzijdig inzetbaar, zoals in de inkomhal of als groep boven een grote tafel of als een enkele lamp boven een kleinere eettafel.
Een bijzonder hoogtepunt van de lamp is de vervangbare Optic 6. De verschillende varianten bieden de mogelijkheid tot het werken met verschillende uitstraalhoeken en in combinatie met Lens 3 wordt een gelijkmatige verlichting van het oppervlak gegarandeerd. De lamp is voorzien van een fase draaibare dimmer waardoor de lichtsterkte dimbaar is. Niet alleen de lichtsterkte, maar ook de lichtkleur kan veranderd worden. De Grand Nice-lamp is voorzien van leds met de warmDIM techniek. Hierdoor wordt tijdens het dimmen, net als bij halogeen- en gloeilampen, het licht in het onderste bereik warmer. De hoogwaardige afwerking en het gebruik van de nieuwste technologie garandeert een maximale lichtefficiëntie en lichtspreiding.
Tobias Grau ontwerpt reeds meer dan 30 jaar alle soorten verlichting en is niet meer weg te denken uit de verlichtingswereld. Met zijn tijdloze ontwerpen reduceert hij lampen tot de essentie en kan dankzij het gebruik van de nieuwste technologie een maximale lichtstroom bereiken met een minimaal energieverbruik.
Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice, indien u interesse hebt voor het verwisselen van de Optic 6 of indien u geinteresseerd bent in een gepersonaliseerde configuratie.

Bijzonderheden
- minimalistisch design
- geïntegreerde optische lens voor een optimale lichtspreiding
- verwisselbare Optic 6
- nieuwste led-generatie
- warmDIM
- met fase draaibare dimmer dimbaar
- eneregiezuinig
- verkrijgbaar in verschillende kleuren-en baldakijnen
-16 W

Delivery Scope

lichtbron inbegrepen

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 600
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 16
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
Grand Nice hanglampEnergielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid