Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - Up Round 7 - zwart - Optic zwart - 1
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - Up Round 7 - zwart - Optic zwart - 2
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - Up Round 7 - zwart - Optic zwart - 3
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - 2
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - 3

 • Tobias Grau - Straight hanglamp - Up Round 7 - zwart - Optic zwart - 1
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - Up Round 7 - zwart - Optic zwart - 2
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - Up Round 7 - zwart - Optic zwart - 3
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - 2
 • Tobias Grau - Straight hanglamp - 3

Straight hanglamp Tobias Grau

€ 455
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 455 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 136.500 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 455
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 441,35)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, Santoprene

Formaat

Hoogte/Ø 27 x 4 cm
maximale snoerlengte: 300 cm

Referentie

91169204

Designer

Tobias Grau

Kleur

Omschrijving van de Tobias Grau Straight hanglamp

Het ingetogen en minimalistisch design van de Straight-hanglamp van de succesvolle Duitse designer Tobias Grau is veelzijdig inzetbaar, als enkele lamp boven een kleinere tafel of als groep boven een grotere tafel of in de inkomhal. De cylindervormige behuizing is verwerkt met de nieuwste led-technologie. Hierdoor is er een optimale lichtstroom met een minimaal energieverbruik. Eveneens is het dankzij de nieuwe technologie nu ook mogelijk om niet alleen de lichtsterkte te dimmen, maar ook de lichtkleur aan te passen. Door middel van een fase draaibare dimmer bestaat nu ook de mogelijkheid om de lichtkleur in de onderste bereiken warmer te maken. Dankzij deze warmDIM-technologie is het creëren van de perfecte sfeer voor elke gelegenheid nu ook uitvoerbaar. Door de verwisselbare Optic 4 ziet de Straight-hanglamp er telkens opnieuw anders uit. De Glow-Optic 4 schittert in al zijn pracht, terwijl de Solid-Optic 4 als een spotlight schijnt.
Reeds meer dan 30 jaar ontwikkelt Tobias Grau in samenwerking met een team van ingenieurs en assistent-ontwerpers oplossingen voor het realiseren van de optimale combinatie tussen functie en vorm van de armaturen. Zijn ontwerpen zijn hierbij tot de essentie teruggebracht en daardoor veelzijdig inzetbaar. Er wordt ook continu gewerkt aan de verdere ontwikkeling van duurzame - en energiezuinige producten. Hierdoor is Tobias Grau en zijn team er de laatste jaren in geslaagd om het energieverbruik te reduceren met meer dan 50%. Het Duitse bedrijf hecht veel belang aan duurzaamheid en ontwikkelt, produceert en verkoopt zijn producten dan ook vanuit het hoofdkantoor in de buurt van Hamburg.
Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice, indien u interesse hebt voor het verwisselen van de Optic 4 of indien u geïnteresseerd bent in een gepersonaliseerde configuratie.

Bijzonderheden
- minimalistisch design
-verwisselbare optic 4
- nieuwste led-generatie
- warmDIM
- met fase draaibare dimmer dimbaar
- energiezuinig
- verkrijgbaar in verschillende kleuren-en baldakijnen

Delivery Scope

lichtbron inbegrepen

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 280
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 10
Straight hanglampEnergielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid