Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - zwart - 1
 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - zwart - 2
 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - 2
 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - 3

 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - zwart - 1
 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - zwart - 2
 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - 2
 • Tobias Grau - Paris Trace 3/130 - 3

Paris Trace 3/130 Tobias Grau

€ 2.780
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 2.780 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 834.000 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 2.780
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 2.696,60)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, Bone China porselein

Formaat

Breedte/Hoogte/Ø 130 x 10 x 24 cm
maximale snoerlengte 300 cm

Referentie

91170302

Designer

Tobias Grau

Kleur

Omschrijving van de Tobias Grau Paris Trace 3/130

De Paris Trace 3/130-lamp van de bekroonde Duitse Designer Tobias Grau is, ondanks het ingetogen design, een echte blikvanger in woon- en werkruimtes. De combinatie van gepolijst aluminium en Bone China porselein, waarin het aluminium aan de lampenkop overgaat, maakt de indruk alsof het licht uit de armatuur stroomt. De lamp geeft sfeervol diffuus licht. Terwijl het licht intensief en warm wit naar onderen straalt, wordt het ook subtiel zijdelings door de licht doorlatende porseleinen kap in een warm licht aan de onderkant doorgelaten. Voor de garantie van een maximale lichtopbrengst in combinatie met een minimaal energieverbruik wordt gebruik gemaakt van de nieuwste leds. Met behulp van een fase draaibare dimmer kan de lichtsterkte probleemloos gedimd worden en dankzij de innovatieve warmDIM-functie van de leds is het mogelijk de lichtkleur door middel van dimmen warmer te maken.
De Parijs Trace 3/130 verbindt drie van deze bijzondere Paris-hanglampen aan een baldakijn gemaakt van aluminium. Hierdoor is de lamp bijzonder goed geschikt voor grotere tafels, keukenbars of publieke bars.
De verschillende kleuren van de Paris-hanglamp zijn individueel samen te stellen. Gelieve contact op te nemen met de klantenservice, indien u een gepersonliseerde samenstelling van deze prachtige lamp wenst.

Bijzonderheden
- minimalistisch design
- leds met de beste kleurweergave
- Bone China porselein en gepolijst aluminium
- met fase draaibare dimmer dimbaar
- optimale lichtstroom en lichtspreiding
- energiezuinig
- individuele configuratie mogelijk

Delivery Scope

lichtbron inbegrepen

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 3x 550
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 3x 16
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
Paris Trace 3/130Energielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid