Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
  • Paper Collective - Lazy Sunday - 40 x 30 cm - 1

De levering omvat alleen de foto en niet de afgebeelde lijst.

  • Paper Collective - Lazy Sunday - 40 x 30 cm - 1

Lazy Sunday Paper Collective

€ 40
Inkl. 21% BTW

6 - 10 werkdagen

verzamelen 40 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 12.000 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 40
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 38,80)

  • Omschrijving
  • Bijpassende producten
  • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

250 gram Fotokwaliteitspapier, offset geprint

Formaat

Breedte/Hoogte 40 x 30 cm

Referentie

91463502

Designer

Julie Pike

Omschrijving van de Paper Collective Lazy Sunday

De werken van de Noorse Julie Pike zweven tussen het verhaal en het onuitsprekelijke. Elk van haar werken opent een verhaal, maar vertelt het nooit in zijn geheel. Bij het bekijken van het kunstwerk wordt de kijker uitgenodigd in het universum of geïnspireerd om het verhaal zelf te beëindigen. Julie Pike is een Noorse fotografe die het meest bekend is om haar werk in de modefotografie. Haar werk heeft een subtiele, poëtische toets en vertelt sterke verhalen. Vanuit haar woonplaats in Oslo werkt ze samen met grote namen uit de Scandinavische en internationale mode- en lifestyle-industrie.
Bijzonderheden
- Moderne, tijdloze motieven
- Verbonden met een goed doel
- FSC-gecertificeerd materiaal

Delivery Scope

Kader niet inbegrepen.
Deze poster ondersteunt: Met de aanschaf van deze poster helpt u mee aan de opbouw van de Paper Collective School in Nepal.
De drie belangrijkste principes van het Deense label Paper Collective zijn sociale verantwoordelijkheid, duurzaamheid en sterke creatieve partnerschappen. Elk Paper Collective-product is geassocieerd met een goed doel ergens in de wereld. Voor elke kunstdruk die we verkopen, doneren we een deel van de verkoop aan een goed doel dat de kunstenaar heeft gekozen. Bij Paper Collective geloven we dat een goed ontwerp meer kan zijn dan de som van esthetiek en haar functies. In samenwerking met onze kunstenaars schenken wij een deel van de opbrengst van de verkoop van onze prints aan de Organisation Human Practice Foundation. Samen met de Human Practice Foundation zijn we begonnen met de bouw van een school in Nepal.
Offset printing op 250 gram fotokwaliteitspapier (archiefkwaliteit, FSC gecertificeerd). Het papier wordt in Denemarken geproduceerd als onderdeel van het Swan Certification System.
Paper Collective produceert uitsluitend met FSC-gecertificeerd materiaal van hoge kwaliteit, dat is voorzien van het Swan Eco-Label. Het Swan Eco-Label is het officiële duurzaamheidskeurmerk voor de Scandinavische landen.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid