Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - zonder Occhio Air - zilver mat - wide (table) - vast - 1
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 3
 • Mito linear volo 100 Hanglamp
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 4
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 5
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 6

 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - zonder Occhio Air - zilver mat - wide (table) - vast - 1
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 3
 • Mito linear volo 100 Hanglamp
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 4
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 5
 • Occhio - Mito linear volo 100 Hanglamp - 6

Mito linear volo 100 Hanglamp Occhio

€ 1.580
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 1.580 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 521.400 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 1.580
- +

U ontvangt 5% korting bij bankoverschrijving (€ 1.501)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, staal

Formaat

Breedte 103 cm
Kabellengte max. 3,5 m

Referentie

91546805

Designer

Axel Meise und Christoph Kügler

Kleur

Omschrijving van de Occhio Mito linear volo 100 Hanglamp

De Duitse topfabrikant Occhio presenteert met de Mito Linear Volo 100, ontworpen door Axel Meise, zijn eerste hanglamp met langwerpige behuizing.

Met de geavanceerde en perfecte Touchless Control sensortechnologie biedt de Mito Lineair Volo 100 talloze varianten aan van de individueel instelbare lichtmodulatie. De - net als bij alle Mitos - gebruikte hoogwaardige materialen en de minimalistische vormgeving maken het mogelijk deze lamp in nagenoeg alle interieurs te integreren.
Of het nu met een onzichtbare hoogeverstelling, met een vaste wandmontage, in het buro of boven de eettafel, dit meesterwerk van de fabrikant Occhio verfijnt en werkt ongetwijfeld uw interieur op een stijlvolle manier af.


Bijzonderheden

- minimalistisch, elegant design

- hoogwaardige oppervlak afwerking

- indirect/direct licht

- up down Fading voor besturen van directe/indirecte verlichting

-modulatie van de lichtkleur

- hoge lichtopbrengst

- optioneel in de hoogte verstelbaar

Delivery Scope

incl. Mito Set Box

Details
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 3400
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 45
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP 20
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
95
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar boven en onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
Mito linear volo 100 HanglampEnergielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid