Rest 2-zitsbank

Ontworpen door Anderssen & Voll

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hallingdal 457 Steelcut Trio 133 donkerblauw (Vidar 554)
Miles & More
Eigenschappen

Merk Muuto

De 2-zitsbank Rest van Anderssen & Voll voor Muuto biedt een schitterend comfortabele mogelijkheid om uit te rusten. Het strakke design staat in een interessant contrast met het pluizige, zachte zitting- en rugkussen. De 2-zitter ziet er door zijn geringe lengte nog compacter en ronder uit. Bekleding en poten zijn in een grote verscheidenheid verkrijgbaar. Verzorgingsadvies: met vochtige doek reinigen.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Ontworpen door Anderssen & Voll

Anderssen & Voll
Thorbjørn Anderssen en Espen Voll behoren momenteel tot de meest succesvolle Noorse ontwerpers. Voordat zij in het najaar van 2009 hun gelijknamige ontwerpstudio oprichtten, vormden zij tweederde van het ontwerpbedrijf Norway Says. Anderssen & Voll creëren samen moderne, heldere ontwerpen waarvoor ze onder andere samenwerken met Muuto. Zij richten zich op inrichtingsobjecten, van gieters en wollen dekens tot bureaus en hanglampen.

Collectie

Muuto - Rest 3-zitsbank

Muuto Rest 3-zitsbank

vanaf 
Muuto
Hoe ziet jong, eigentijds, Scandinavisch design eruit? Als u zich deze vraag stelt, hoeft u alleen maar te kijken naar meubels en armaturen van Muuto. Sinds zijn oprichting heeft het merk altijd de Scandinavische designcultuur weten te herinterpreteren in woonaccessoires, rekken, tafels of zitmeubelen. Hiervoor werkt Muuto met een breed scala aan opkomende en bekende ontwerptalenten uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

Recent bekeken producten