Oslo fauteuil

Ontworpen door Anderssen & Voll

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Fiord 151 Steelcut 180
Miles & More
Eigenschappen

Merk Muuto

De fauteuil uit de Oslo-collectie van Anderssen & Voll voor Muuto combineert modern design met een buitengewone organische vorm. Hij kan solitair neergezet worden, maar ook tussen een groep staan en is daarbij een prachtige blikvanger.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Ontworpen door Anderssen & Voll

Anderssen & Voll
Thorbjørn Anderssen en Espen Voll behoren momenteel tot de meest succesvolle Noorse ontwerpers. Voordat zij in het najaar van 2009 hun gelijknamige ontwerpstudio oprichtten, vormden zij tweederde van het ontwerpbedrijf Norway Says. Anderssen & Voll creëren samen moderne, heldere ontwerpen waarvoor ze onder andere samenwerken met Muuto. Zij richten zich op inrichtingsobjecten, van gieters en wollen dekens tot bureaus en hanglampen.

Collectie

Muuto
Hoe ziet jong, eigentijds, Scandinavisch design eruit? Als u zich deze vraag stelt, hoeft u alleen maar te kijken naar meubels en armaturen van Muuto. Sinds zijn oprichting heeft het merk altijd de Scandinavische designcultuur weten te herinterpreteren in woonaccessoires, rekken, tafels of zitmeubelen. Hiervoor werkt Muuto met een breed scala aan opkomende en bekende ontwerptalenten uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

Recent bekeken producten