Float kandelaar

Ontworpen door Anderssen & Voll

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
geel rood
Miles & More
Eigenschappen

Merk Muuto

De kandelaar Float van de Scandinavische fabrikant Muuto is ontworpen door het ontwerpersduo Anderssen & Voll. De Noorse ontwerpers lieten zich door drijvende boten inspireren tot het ontwerp, waar de naam ook vandaan komt. De karakteristieke vorm zet uw kaars in een heel nieuw licht en geeft hem veel zeggingskracht. Individueel of in combinatie met de andere kleurvarianten maakt de Float kaarsenhouder zeker een goed figuur.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Ontworpen door Anderssen & Voll

Anderssen & Voll
Thorbjørn Anderssen en Espen Voll behoren momenteel tot de meest succesvolle Noorse ontwerpers. Voordat zij in het najaar van 2009 hun gelijknamige ontwerpstudio oprichtten, vormden zij tweederde van het ontwerpbedrijf Norway Says. Anderssen & Voll creëren samen moderne, heldere ontwerpen waarvoor ze onder andere samenwerken met Muuto. Zij richten zich op inrichtingsobjecten, van gieters en wollen dekens tot bureaus en hanglampen.
Muuto
Hoe ziet jong, eigentijds, Scandinavisch design eruit? Als u zich deze vraag stelt, hoeft u alleen maar te kijken naar meubels en armaturen van Muuto. Sinds zijn oprichting heeft het merk altijd de Scandinavische designcultuur weten te herinterpreteren in woonaccessoires, rekken, tafels of zitmeubelen. Hiervoor werkt Muuto met een breed scala aan opkomende en bekende ontwerptalenten uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

Recent bekeken producten