Fiber Armleunstoel Draaivoet

Ontworpen door Iskos - Berlin

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Leer cognac - frame zwart Leer zwart - frame zwart Remix 133 - frame grijs Remix 183 - frame zwart grijs - frame grijs moddergroen - Frame moddergroen natuurwit - frame wit zwart - frame zwart
Miles & More
Eigenschappen

Merk Muuto

De Fiber fauteuil met draaibaar vierpootsframe van Muuto is een ideale combinatie van efficiënt ruimtegebruik en optimaal zitcomfort. De lichte helling van de zitting maakt een comfortabele, zij het rechtopstaande, zit mogelijk, omdat deze overeenkomt met een eetkamerstoel. De stoel brengt een feel-good factor over via de ergonomisch gevormde zitschaal van kunststof en houtvezels, waardoor hij een beetje in de hoek van de loungestoelen komt te staan. Wij bieden de Fiber Armchair van de designers van Iskos-Berlin aan met een stalen buis, houten of sledevoet en met een draaibaar 4-poots onderstel. Naast de verschillende pootvarianten kan de stoel met verschillende zitschalen worden gecombineerd. Dit geeft u de mogelijkheid om de stoel volledig aan te passen aan uw eigen ideeën.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Collectie

Muuto - Fiber barkruk - buisonderstel

Muuto Fiber barkruk - buisonderstel

vanaf  + 3
Muuto - Fiber Side stoel - draaivoet

Muuto Fiber Side stoel - draaivoet

vanaf  + 5
Muuto
Hoe ziet jong, eigentijds, Scandinavisch design eruit? Als u zich deze vraag stelt, hoeft u alleen maar te kijken naar meubels en armaturen van Muuto. Sinds zijn oprichting heeft het merk altijd de Scandinavische designcultuur weten te herinterpreteren in woonaccessoires, rekken, tafels of zitmeubelen. Hiervoor werkt Muuto met een breed scala aan opkomende en bekende ontwerptalenten uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

Recent bekeken producten