FNP kastsysteem S

Ontworpen door Axel Kufus

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
bruin gewaxt (MDF) natuur (MDF) rood (FU) rood gewaxt (MDF) wit (FU) wit (MDF) wit bicolore (MDF) zwart (FU) zwart (MDF) zwart bicolore (MDF) zwart gewaxt (MDF)
Miles & More
Eigenschappen

Merk Moormann

Het kastsysteem FNP heeft een slimme en eenvoudige constructie op basis van een slim connectorsysteem. Kastsysteem FNP, gemaakt van MDF of FU en aluminium rails, incl. spankruis. Opmerking van de fabrikant: De kleur van het houten materiaal MDF kan variëren, afhankelijk van de oorsprong. FU is een hoogwaardige, industrieel geproduceerde filmgecoate multiplexplaat. Kleur- en structuurverschillen, krasjes en kleine plekjes zijn mogelijk. Een bevestiging van de kast aan de muur of aan het plafond wordt aanbevolen
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Collectie

Moormann - FNP Rekkensysteem - Voorbeeld 3

Moormann FNP Rekkensysteem - Voorbeeld 3

vanaf  + 8
Moormann
Vandaag de dag zijn designmeubelen van Moormann een integraal onderdeel van wat "New German Design" wordt genoemd. Zij worden gekenmerkt door eenvoud, creëren intelligente oplossingen en zijn innovatief. Elk product is een soort uitvinding van de respectievelijke ontwerpers, die perfect past in de eenvoudige designtaal van Moormann Design.

Recent bekeken producten