Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 1
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 2
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 3
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 4
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 5

 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 1
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 2
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 3
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 4
 • Martinelli Luce - Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar - 5

Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar Martinelli Luce

Normale prijs: € 923

Speciale prijs € 831

Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

2 - 4 weken

verzamelen 831 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 274.230 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 806,07)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Metaal, roestvrij staal, diffuser: methacrylaat

Formaat

Ø/Hoogte 27 x 35 cm
Gewicht 2 kg

Referentie

90238805

Designer

Gae Aulenti

Kleur

Voet: donkerbruin

Omschrijving van de Martinelli Luce Minipipistrello - donkerbruin - dimbaar

De lamp Pipistrello is nu al een absolute blikvanger in zijn grote vorm en dat is ook de reden waarom de elegante designklassieker uit 1965 nu ook in een mini-versie verkrijgbaar is. Het bijzondere aan de Pipistrello-lamp is de vleermuisvormige lampenkap. Of het nu gaat om een grote of kleine versie - de lampenkap maakt de tafellamp tot iets heel bijzonders.
Onder de kap zit een telescoopstang waarmee de hoogte van de Minipipipistrello moeiteloos kan worden aangepast. De Pipistrello mini is is perfect te gebruiken als bedlampje.
Het ontwerp van de lamp is eenvoudig en heeft een tijdloze elegantie, waardoor de lamp gemakkelijk te integreren is in tal van interieurs.
Het licht van de lamp is dimbaar. De kap is gemaakt van opaalwit metachrylaat. De voet is gemaakt van roestvrij staal in de kleur donkerbruin.
Inclusief een ingebouwde LED-lamp met een vermogen van 7 watt.

Bijzonderheden
- Designklassieker sinds de jaren zestig
- Vleermuisvormige lampenkap
- Dimbaar
- Verstelbare hoogte
- Geschikt als bedlampje

Delivery Scope

inclusief lichtbron

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 374
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 9
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP20
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening schakelaar
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding in alle richtingen
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
Minipipistrello - donkerbruin - dimbaarEnergielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid