Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
  • Marset - SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp - wit - 1
  • Marset - SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp - wit - 2
  • Marset - SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp - 2

  • Marset - SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp - wit - 1
  • Marset - SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp - wit - 2
  • Marset - SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp - 2

SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp Marset

€ 1.057
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

2 - 4 weken

verzamelen 1.057 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 348.810 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 1.057
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 1.025,29)

  • Omschrijving
  • Details
  • Collectie
  • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Kunststof, metaal

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 41,5 x 168,9 x 38 cm

Referentie

91116602

Designer

Joan Gaspar

Kleur

Omschrijving van de Marset SOHO 38 P LED Outdoor staande lamp

Joan Gaspar ontwierp de Outdoor wandlamp Soho voor de fabrikant Marset. De lamp brengt industriële chic naar elk terras. Bij het rotatiegietproces wordt het gestructureerde oppervlak van de lampenkap bereikt en geeft de Soho zijn fraaie elegantie. Het rooster is vervaardigd van methacrylaat en is daardoor zeer robuust en weerbestendig. Kies jouw persoonlijke Soho favoriet uit verschillende kleurvarianten.
Bijzonderheden
- Puristisch, industrieel ontwerp
- Buitenlamp
- Diffuser van methacrylaat

Delivery Scope

inclusief led en voeding, dimmer niet inbegrepen!

Details
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP44
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt max. 7,88 Watt
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid