Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Marset - Polo tafellamp - zwart - 1
 • Marset - Polo tafellamp - zwart - 2
 • Marset - Polo tafellamp - 2
 • Marset - Polo tafellamp - 3

 • Marset - Polo tafellamp - zwart - 1
 • Marset - Polo tafellamp - zwart - 2
 • Marset - Polo tafellamp - 2
 • Marset - Polo tafellamp - 3

Polo tafellamp Marset

Normale prijs: € 479

Speciale prijs € 455

Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

2 - 4 weken

verzamelen 455 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 150.150 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

Normale prijs: € 479

Speciale prijs € 455

- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 441,35)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

aluminium

Formaat

hoogte Knickarm/ Lengte Knickarm 44 x 35 cm
Voet Ø 18 cm
Hoogte lampenkap 10 cm
Lampenkap Ø 4.5 cm

Referentie

90572602

Designer

Joan Gaspar

Kleur

Omschrijving van de Marset Polo tafellamp

De Polo tafellamp van Marset, ontworpen door Joan Gaspar, wordt gekenmerkt door zijn minimalistische design en hoog verlichtingscomfort. Of de lamp nu gebruikt wordt voor kantoorverlichting of in kleine hoeken in de huiskamer, in beide gevallen zorgt de LED-verlichtingstechnologie voor duidelijk licht. De verlichtingsintensiteit kan worden geregeld via een draaiknop boven de kap.
In onze online shop kunt u de Polo-lamp van Marset in vijf verschillende uitvoeringen krijgen, of het nu gaat om een tafel-, wand-, klem-, plafond- of vloerlamp. Alle lampen zijn verkrijgbaar in wit en zwart.
Voor verlichting:
LED 7W 350mA 3000K 520lm

Bijzonderheden
- Helderheid 520 lumen bij 7 Watt
- Lichtverdeling flexibel instelbaar
- Polo Collection
- In 2012 ontworpen door Joan Gaspar
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Delivery Scope

Inclusief led-lamp

Details
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding flexibel instelbar
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 520
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 7
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
wit (2700-3300 Kelvin)
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid