Somnia kussen

Ontworpen door Jan Kurtz

UVP
incl. 19% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Amlapura Aqua Amlapura Graphit Amlapura Moss Bloem Greenwich Bloem Greenwich Leaf Chinoiserie Flower Mariedal Peony Palasari Cobalt Palasari Moss Quill Duck Streifen Tarifa Leaf Strepen Tarifa bruin natuur wit zeeblauw zwart
Miles & More
Eigenschappen

Merk Jan Kurtz

Het kussen Somnia van Jan Kurtz is bijzonder gemakkelijk te reinigen dankzij de materiaalkeuze. Bovendien kan de hoes snel worden vervangen dankzij een ritssluiting.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
Jan Kurtz
Voor de meubels van het merk Jan Kurtz zijn er een groot aantal referentiepunten waar gretig gebruik gemaakt wordt van deze meubelen. Het assoritment van onder andere zitmeubelen, tafels, buitenmeubelen en planken worden dagelijks gebruikt in musea, restaurants, hotels en dokterspraktijken. Zo maakt het Motel One op de luchthaven van Frankfurt gebruik van de creaties van het merk Jan Kurtz, evenals zijn tegenhanger in München. Jan Kurtz zitmeubelen worden ook gebruikt in het Staatsmuseum voor Natuurlijke Historie in Stuttgart en in het bergstation Schauinsland. Talrijke andere referenties zijn te vinden op de homepage van de fabrikant.

Recent bekeken producten