Parasolstandaard Fill Up

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
antraciet lichtgrijs
Miles & More
Eigenschappen

Merk Jan Kurtz

Parasolvoet, van polyethyleen Overeenkomende parasol van Robinia afzonderlijk verkrijgbaar, incl. verloopstukken tot max. staaf Ø 3,8 cm, gewicht 9 kg. Dit is een seizoensgebonden artikel. Dit betekent: dit seizoen beschikbaar, alleen zolang de voorraad strekt bij de fabrikant.
De afbeelding toont een voorbeeld van een variant en kan in kleur, materiaal, formaat en vormgeving afwijken van de afbeelding. Let op: u hebt gekozen voor de variant Umbrella Stand Fill Up.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
Jan Kurtz
Voor de meubels van het merk Jan Kurtz zijn er een groot aantal referentiepunten waar gretig gebruik gemaakt wordt van deze meubelen. Het assoritment van onder andere zitmeubelen, tafels, buitenmeubelen en planken worden dagelijks gebruikt in musea, restaurants, hotels en dokterspraktijken. Zo maakt het Motel One op de luchthaven van Frankfurt gebruik van de creaties van het merk Jan Kurtz, evenals zijn tegenhanger in München. Jan Kurtz zitmeubelen worden ook gebruikt in het Staatsmuseum voor Natuurlijke Historie in Stuttgart en in het bergstation Schauinsland. Talrijke andere referenties zijn te vinden op de homepage van de fabrikant.

Recent bekeken producten