Falk Stoel Kolomvoet

Ontworpen door Thomas Pedersen

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Miles & More
Eigenschappen

Merk HOUE

Het frame van de FALK-stoel van de Deense fabrikant HOUE is een duurzame stoel die bijna volledig uit gerecycleerde materialen bestaat. Het frame van de stoel FALK, ontworpen door Thomas Pedersen, is gemaakt van gerecycleerde kunststof. Het bijzondere aan dit gerecycleerde plastic is dat het gemaakt is van huishoudelijk afval. Dit maakt FALK tot een stoel die duurzaamheid en milieubewustzijn belichaamt. De samenwerking tussen HOUE en het meest ambitieuze afvalminimaliserings- en kunststoffenbedrijf van Denemarken is revolutionair en pakt een van de grootste economische uitdagingen aan. Het designerlabel HOUE is erin geslaagd de Scandinavische traditie in moderne taal te vertegenwoordigen. Thomas Pedersen heeft bovendien met precisie de perfecte balans tussen esthetiek en functie gecreëerd. Het innovatieve ergonomische ontwerp is exclusief ontworpen door Thomas Pedersen en overtuigt door zijn lichtheid en flexibiliteit.
Het lichte frame en de organische lijnen van de zitting resulteren in een stoel met persoonlijkheid en een silhouet dat bijna lijkt te zweven. FALK is flexibel. De zachte uitnodigende vormen zorgen voor een uitstekend zitcomfort. FALK is verkrijgbaar in verschillende versies. Of het nu als stervormig frame, houten of metalen frame is, FALK is een echt hoogtepunt in elke kamer.Ontdek de talloze modellen uit de duurzmae, tijdloze FALK-collectie @design-bestseller.nl en bestel vandaag nog uw stijlvolle designstoelen die goed zijn voor het milieu.Neem contact op met onze klantendienst met ervaren HOUE-experts: per mail aan service@design-bestseller.nl of telefonisch op het nummer 0432/100400.

Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
HOUE

Houe is een perfect merk voor design tuinmeubelen. Zo wordt de Click-collectie niet alleen gekenmerkt door een buitengewoon design, maar overtuigt zij tegelijkertijd door zeer robuuste en weerbestendige materialen. Dat geldt ook voor de tafels van Houe, die zijn gemaakt van weerbestendig bamboe en metaal met poedercoating.

Recent bekeken producten