Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - S - 1
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 2
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 3
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 4
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 5
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 6

 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - S - 1
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 2
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 3
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 4
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 5
 • HAY - Nelson Saucer CrissCross Pendelleuchte - 6

Nelson Saucer CrissCross Hanglamp HAY

Normale prijs: € 540

Speciale prijs € 484

Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

2 - 4 weken

verzamelen 484 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 145.200 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

Normale prijs: € 540

Speciale prijs € 484

- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 469,48)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

geweven polymeer

Formaat

Hoogte/Ø 19 x 44 cm
Kabellengte 183 cm

Referentie

91586502

Designer

George Nelson

Omschrijving van de HAY Nelson Saucer CrissCross Hanglamp

In 1947 ontwierp de Amerikaanse architect en designerlegende George Nelson de hanglamp Saucer Criss Cross Bubble, geïnspireerd op het Zweedse lampdesign van dat moment.
Deze lampen worden geproduceerd door de Deense premiumfabrikant Hay en voldoen aan de laatste technische standaard. Door het oneffen oppervlak van de diffusor straalt het Saucer Criss Cross van George Nelson een meervoudig gebroken licht uit en verschilt dus duidelijk van de modellen van dit type met het gladde oppervlak.
De hanglamp, uitsluitend verkrijgbaar in wit, is wel bestelbaar in twee verschillende afmetingen en is ook geschikt als ruimteverlichting voor ruimtes met een plafondhoogte vanaf 2,70m. Met de E27 fitting heeft u de mogelijkheid om uw lampen vrij te kiezen. Wij adviseren u het gebruik van dimbare LED-retrofits met hoge kleurweergave.
Met de George Nelson Saucer Criss Cross Bubble krijgt u een echte klassieker, die u ook een zeer interessant gevormde lichtemissie biedt.

Bijzonderheden
- opvallend design
- organische vorm
- diffuus gebroken lichtemissie
- verschillende groottes
- verwisselbare E27 lichtbron

Delivery Scope

Excl. Lichtbron
Incl. 4m Kabel (zwart)

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
FittingHier vindt u het type of de maat van de bijpassende lampvoet, die in de fitting van de lamp is geschroefd of aangesloten. Fitting E27
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt max. 60
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP 20
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
II
Nelson Saucer CrissCross HanglampEnergielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid