Mags hoekbank

Ontworpen door Jakob Wagner

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hallingdal 110 - beige / lichtgrijs Hallingdal 130 - grijs gevlekt Hallingdal 660 - roze / groen Hallingdal 764 - donkerblauw
Miles & More
Eigenschappen

Merk HAY

De puristisch gereduceerde Mags hoekbank Combination 5 van de Deense fabrikant HAY scoort niet alleen met uiterlijke waarden, maar vooral ook met innerlijke die het tot een heerlijk comfortabele loungebank maken. Het maakt deel uit van de succesvolle modulaire Mags collectie van HAY. Vakmanschap en kwaliteit zijn bijzonder opmerkelijk in deze meubelserie en maken de hoekbank tot een duurzame metgezel. Allesbehalve star is de modulaire structuur van de Mags lijn, die u de mogelijkheid biedt om verdere elementen toe te voegen en ze op nieuwe manieren te combineren om uw persoonlijke design bank te creëren. De talrijke, veelzijdige modules kunnen gemakkelijk met elkaar worden verbonden. Onder de robuuste Hallingdal bekleding van Kvadrat van 70% scheerwol en 30% viscose zit een spaanplaat met aangehechte verenkern, de rugleuningen zijn gemaakt van dicht polyurethaanschuim. De bekledingsstof is niet alleen ongevoelig, maar overtuigt ook door het aangenaam zachte oppervlak. De heerlijk diepe zittingen en hoge armleuningen maken van de Mags sofa een zalig loungemeubel waarop het perfect relaxen en uitrusten is. Geniet van de twee langere zitmodules links en rechts, die u uitnodigen om te gaan liggen, te relaxen, TV te kijken en te lezen terwijl u uw voeten omhoog legt. Dit model bestaat uit drie delen: twee lounge modules en een verbindende middenmodule. Hij kan ook worden uitgebreid met kussens - deze worden ook aangeboden als onderdeel van de Mags-serie. Dankzij de gereduceerde esthetiek kunt u het model combineren met elke stijl. Dekens en extra accessoires zorgen voor een individueel tintje.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
HAY
Hoe slaagt een designmerk erin tegelijkertijd retro, klassiek en modern te zijn? Een antwoord kan waarschijnlijk alleen gegeven worden door het Deense label Hay. Het merk uit Horsens werd in 2002 opgericht door Rolf Hay en is in slechts tien jaar uitgegroeid tot een vlaggenschip van Deens design. Hay volgt daarbij een bijzondere weg, want de ontwerpers die voor Hay werken, zorgen bewust voor een herleving van het beroemde Deense meubeldesign uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. En zo creëren ze hun eigen moderne klassiekers in herinnering.

Recent bekeken producten