About A Table AAT 20 - Onderstel met drie poten

Ontworpen door Hee Welling

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Laminaat wit, rand multiplex Linoleum zwart, rand zwart
Miles & More
Eigenschappen

Merk HAY

De About a Table AAT 20 van de beroemde Deense fabrikant HAY voldoet aan alle eisen. De tafel, gemaakt door ontwerper Hee Willing, past door zijn minimalistische karakter en accenten goed in alle stijlen van de inrichting. Of het nu gaat om een keuken of een eettafel, de AAT 20 kan door zijn ontwerp op vele manieren worden gebruikt. Het frame is gebaseerd op dat van de stoelen uit de gelijknamige collectie en kan perfect met u gecombineerd worden, waardoor een harmonieus totaalbeeld ontstaat. Het tafelblad met organische rondingen is gemaakt van multiplex. De tafelpoten zijn gemaakt van massief eikenhout.
We raden het gebruik van linoleum niet aan in gebieden waar het wordt blootgesteld aan sterke chemicaliën of grote hoeveelheden water. Gebruik onderzetters onder vochtige of gekleurde voorwerpen om permanente vlekken te voorkomen. Vermijd ook het plaatsen van hete voorwerpen op het linoleum tafelblad.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Collectie

HAY
Hoe slaagt een designmerk erin tegelijkertijd retro, klassiek en modern te zijn? Een antwoord kan waarschijnlijk alleen gegeven worden door het Deense label Hay. Het merk uit Horsens werd in 2002 opgericht door Rolf Hay en is in slechts tien jaar uitgegroeid tot een vlaggenschip van Deens design. Hay volgt daarbij een bijzondere weg, want de ontwerpers die voor Hay werken, zorgen bewust voor een herleving van het beroemde Deense meubeldesign uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. En zo creëren ze hun eigen moderne klassiekers in herinnering.

Recent bekeken producten