Levering vindt plaats zonder het afgebeelde zitkussen.

About A Lounge Chair Low AAL 83

Ontworpen door Hee Welling & Hay

UVP
incl. 19% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hallingdal 110 - beige / lichtgrijs Hallingdal 130 - grijs gevlekt Hallingdal 180 - zwart gevlekt Hallingdal 457 - mosterd Hallingdal 596 - rood/zwart Hallingdal 840 - beige/turquoise Remix 113 - beige Remix 133 - grijs Remix 163 - antraciet Remix 543 - oranje Remix 743 - blauw Steelcut Trio 105 - lichtgrijs/beige Steelcut Trio 153 - donkergrijs Steelcut Trio 195 - zwart
Eiken gezeept Eiken helder gelakt
Miles & More
Eigenschappen

Merk HAY

De AAL 83 Low is een veelzijdige converteerbare lounge stoel van de fabrikant Hay en is ontworpen door ontwerper Hee Welling. Net zo iconisch als de AAC-collectie is de About a Lounge Chair-collectie met haar eenvoudige, sterke ontwerpen die eenvoud combineren met precisie. Deze lounge fauteuil overtuigt door een hoog zitcomfort en een tijdloos design met een huiselijk karakter, dat wordt ondersteund door het natuurlijke en warme massief houten onderstel. De korte, compacte poten garanderen stabiliteit en zorgen voor het lounge karakter van het model. Met zijn diepe zittingen en lage hoogte nodigt deze stoel uit om te ontspannen en te vertoeven. De brede zitting met comfortabele armleuningen is bijzonder comfortabel en garandeert u een aangename zachtheid van alle kanten. De aanduiding Low verwijst naar de lage rugleuning, die het model een intiemer karakter geeft dan de hoge versie met hoge rugleuning (deze vindt u onder Collection). De loungestoel is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en duurzame, hoogwaardige stoffen van de Deense premiumfabrikant Kvadrat, zodat u alle opties hebt om het ontwerp aan uw interieur- en stijlvoorkeuren aan te passen. De stoffen zijn verkrijgbaar in geselecteerde dessins en overtuigen door hoogwaardige materiaalsamenstellingen. Afhankelijk van de bekledingsstof kunt u zelfs genieten van 90% zuiver scheerwol.De AAL 83 Low is bij uitstek geschikt voor privéruimtes - hij kan op zichzelf staan als losse fauteuil of gecombineerd worden als zithoek. In kantoren kan het ook worden gebruikt om een lossere sfeer te ondersteunen. Voor nog meer comfort: op het model afgestemde zitkussens zijn optioneel verkrijgbaar als extra bekleding onder Collection. Voor vragen over opties en stofvarianten kunt u contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
HAY
Hoe slaagt een designmerk erin tegelijkertijd retro, klassiek en modern te zijn? Een antwoord kan waarschijnlijk alleen gegeven worden door het Deense label Hay. Het merk uit Horsens werd in 2002 opgericht door Rolf Hay en is in slechts tien jaar uitgegroeid tot een vlaggenschip van Deens design. Hay volgt daarbij een bijzondere weg, want de ontwerpers die voor Hay werken, zorgen bewust voor een herleving van het beroemde Deense meubeldesign uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. En zo creëren ze hun eigen moderne klassiekers in herinnering.

Recent bekeken producten