About A Lounge Chair High AAL 93

Ontworpen door Hee Welling & Hay

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hallingdal 110 - beige / lichtgrijs Hallingdal 130 - grijs gevlekt Hallingdal 180 - zwart gevlekt Hallingdal 457 - mosterd Hallingdal 596 - rood/zwart Hallingdal 840 - beige/turquoise Remix 113 - beige Remix 133 - grijs Remix 163 - antraciet Remix 543 - oranje Remix 743 - blauw Steelcut Trio 105 - lichtgrijs/beige Steelcut Trio 153 - donkergrijs Steelcut Trio 195 - zwart
Eiken gezeept lak op waterbasis zwarte lak op waterbasis
Miles & More
Eigenschappen

Merk HAY

De AAL 93 High is een hoogwaardige loungestoel met een royale zit en een open, sculpturaal design. De AAL-collectie is ontworpen door de bekende ontwerper Hee Welling, die ook de iconische AAC-familie voor Hay ontwierp. De About a Lounge Chair collectie biedt veelzijdige fauteuils met hoge eisen op het gebied van esthetiek, eenvoud, afwerking en comfort. Deze versie van een lounge fauteuil wordt vooral gekenmerkt door een ruime, uitnodigende zitting met een hoge rugleuning voor extra comfort. Het model laat u letterlijk wegzakken in zijn ergonomische, diepe schaal en biedt omarmende gezelligheid met zijn zijarmleuningen. Kenmerkend is ook het stabiele, minimalistische en hoekige beukenhouten onderstel met eikenfineer. De hoogwaardige bekledingsstoffen van de Deense premiumfabrikant Kvadrat bieden talrijke mogelijkheden om de AAL 93 aan de eigen designwensen aan te passen. Ze zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar ook verkrijgbaar in moderne texturen en kleuren. Tegelijkertijd vertrouwt de fabrikant op duurzame productie en een uitstekende materiaalkeuze - alle hier gebruikte stoffen bestaan voor ten minste 70% uit natuurlijke scheerwol. De AAL 93 is een tijdloze fauteuil die in elke kamer een uitnodigende en gezellige sfeer creëert en uitnodigt om te lezen, uit te rusten, tv te kijken en samen te komen. Het kan perfect worden gecombineerd met elke stijl en vooral met verschillende meubelstukken. Als u vragen hebt over opties en stofvariaties, kunt u contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Een plus aan comfort: Passend bij de AAL 93 heeft Hay zowel een voetenbank als extra kussenzittingen ontworpen waarmee u het uitstekende feelgood-karakter van de AAL 93 in hetzelfde design nog verder kunt optimaliseren.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
HAY
Hoe slaagt een designmerk erin tegelijkertijd retro, klassiek en modern te zijn? Een antwoord kan waarschijnlijk alleen gegeven worden door het Deense label Hay. Het merk uit Horsens werd in 2002 opgericht door Rolf Hay en is in slechts tien jaar uitgegroeid tot een vlaggenschip van Deens design. Hay volgt daarbij een bijzondere weg, want de ontwerpers die voor Hay werken, zorgen bewust voor een herleving van het beroemde Deense meubeldesign uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. En zo creëren ze hun eigen moderne klassiekers in herinnering.

Recent bekeken producten