About A Chair Low AAC 43

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Hallingdal 110 - beige / lichtgrijs Hallingdal 130 - grijs gevlekt Hallingdal 180 - zwart gevlekt Hallingdal 457 - mosterd Hallingdal 596 - rood/zwart Hallingdal 840 - beige/turquoise Remix 113 - beige Remix 133 - grijs Remix 163 - antraciet Remix 543 - oranje Remix 743 - blauw Steelcut Trio 105 - lichtgrijs/beige Steelcut Trio 153 - donkergrijs Steelcut Trio 195 - zwart
Eiken gelakt (op waterbasis) Eiken gezeept
Miles & More
Eigenschappen

Merk HAY

De perfecte lounge stoel: De AAC 43 low van de Deense fabrikant HAY onderstreept met zijn unieke design vooral de veelzijdigheid van de About a Chair collectie. Het is geen eenvoudige stoel, maar houdt het midden tussen een fauteuil en een loungestoel. Met zijn kortere poten en extra brede, afgeronde schaal heeft hij een nonchalante uitstraling, een eenvoudige designuitstraling en een groot comfort. In plaats van de standaardhoogte van 46 centimeter heeft de AAC 43 low een verlaagde zithoogte van 38 centimeter. U zit automatisch lager en comfortabeler dan in een stoel en kunt dit gevoel nog verder optimaliseren met de uitstekende premium hoezen van Kvadrat. Met zijn unieke stoffen biedt de Deense fabrikant niet alleen talrijke kleurvariaties, maar ook een hoge kwaliteit met duurzame normen. Natuurlijke materialen - vooral wol - bieden u niet alleen zachtheid, maar bijvoorbeeld ook verwarmende eigenschappen. Met de talrijke opties kunt u de stoel uw eigen design touch geven en er een persoonlijk meubelstuk van maken. Ook het eikenhouten onderstel is in verschillende versies verkrijgbaar en kan de stoel zowel een natuurlijke en huiselijke als een meer formele uitstraling geven. De zitschaal met armleuningen is gemaakt van kunststof en bekleed met Ökotex-schuim. U kunt deze buitengewone stoel overal gebruiken waar u zich comfortabeler wilt voelen - in de eetkamer, in koffiehoeken, in studeerkamers en in leeshoeken.Welling heeft met AAC bewezen dat zelfs één enkel idee talloze ontwikkelingsmogelijkheden kan bieden - de collectie begon met één stoel en omvat nu meer dan 80 gewilde modellen. Door zijn pragmatisme kan hij harmonieus opgaan in het geheel, terwijl hij met opzet opvalt door de vele kleuren. Voor vragen over opties en stofvariaties kunt u contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
HAY
Hoe slaagt een designmerk erin tegelijkertijd retro, klassiek en modern te zijn? Een antwoord kan waarschijnlijk alleen gegeven worden door het Deense label Hay. Het merk uit Horsens werd in 2002 opgericht door Rolf Hay en is in slechts tien jaar uitgegroeid tot een vlaggenschip van Deens design. Hay volgt daarbij een bijzondere weg, want de ontwerpers die voor Hay werken, zorgen bewust voor een herleving van het beroemde Deense meubeldesign uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. En zo creëren ze hun eigen moderne klassiekers in herinnering.

Recent bekeken producten