About a Chair AAC 22

Ontworpen door Hee Welling

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
azure blue 2.0 black 2.0 clay 2.0 concrete grey 2.0 dusty blue 2.0 dusty mint 2.0 fall green 2.0 grijsblauw khaki 2.0 melange cream 2.0 pale peach 2.0 pastel green 2.0 raisin 2.0 slate blue 2.0 soft black soft brick 2.0 teal green 2.0 white 2.0 wit
Eiken gezeept lak op waterbasis zwarte lak op waterbasis
Miles & More

Miles & More awardmijlen verzamelen of inwisselen: In het winkelmandje vindt u een veld waarin u uw Miles & More-servicekaartnummer kunt invoeren. Voer dit nummer in om de op het product vermelde awardmijlen te verzamelen of om in de verdere stappen van het bestelproces met uw reeds verzamelde awardmijlen te betalen. Let op: Op aankopen met kortingscodes kunnen geen Award Miles worden gespaard. Bij inwisseling geldt een minimum van 7.500 Award Miles. De omrekeningskoers is 1 euro = 330 Award Miles.

Eigenschappen

Merk HAY

De About A Chair-collectie van designer Hee Welling voor de Deense fabrikant HAY staat voor ongeëvenaard functioneel praktisch nut. De AAC 22 is een echte pragmaticus die harmonieus kan opgaan in het geheel of juist kan opvallen als een statement, afhankelijk van het gebruik en de kleurstelling. Hee Welling's design wordt gekenmerkt door zijn gevoel voor proportie en rustige elegante uitstraling. Hij begon de iconische serie met een focus op de basis. De naam About a Chair komt voort uit het feit dat Rolf Hay en Hee Welling eigenlijk samen slechts één eenvoudige stoel wilden ontwerpen. Dit groeide echter uit tot een uitgebreid en veranderlijk assortiment stoelen, loungestoelen en krukken. De collectie inspireert vooral door haar absolute geschiktheid voor dagelijks gebruik en haar casual stijl. De opvallende zitschaal van de AAC 22 bestaat uit een gebogen, ergonomische rugleuning met armleuningen van massief polypropyleen. De soepelheid zorgt voor een uitstekend comfort, een zacht, welgevormd silhouet en is bijzonder gemakkelijk te reinigen. Het vierpotige houten frame vormt een geslaagd contrast met de moderne zitschaal en belooft stabiliteit en een lange levensduur. De stoel is een prachtig voorbeeld van de eisen van hedendaags design - hoogwaardig, gereduceerd, comfortabel en veelzijdig. Op kantoor, in de eetkamer of in officiële vertrekken, de AAC 20 vindt overal een waardige plaats en laat zich zeer gemakkelijk combineren met andere soorten stoelen. Kies uw persoonlijke favoriet uit vele verschillende kleuren. Belangrijk: De AAC 22 is niet alleen verkrijgbaar in talrijke kleurstellingen, maar ook in verschillende stofferingen en ook als ECO-versie. Als u vragen heeft over varianten en opties, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Accessoires

Hey-Sign - Stoelhoes AAC About A Chair

Hey-Sign Stoelhoes AAC About A Chair

vanaf 
HAY

Hoe slaagt een designmerk erin tegelijkertijd retro, klassiek en modern te zijn? Een antwoord kan waarschijnlijk alleen gegeven worden door het Deense label Hay. Het merk uit Horsens werd in 2002 opgericht door Rolf Hay en is in slechts tien jaar uitgegroeid tot een vlaggenschip van Deens design. Hay volgt daarbij een bijzondere weg, want de ontwerpers die voor Hay werken, zorgen bewust voor een herleving van het beroemde Deense meubeldesign uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. En zo creëren ze hun eigen moderne klassiekers in herinnering.

Recent bekeken producten