About a Chair AAC 22 Spiegelkussen

Ontworpen door Hee Welling

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
Coda 962 - schaal grijs Hallingdal 130 - schaal wit Hallingdal 407 - schaal mosterd Hallingdal 420 - schaal wit Remix 982 - schaal zwart Surface 120 - schaal betongrijs Surface 120 - schaal crèmewit Surface 190 - schaal licht zwart Surface 240 - schaal pastelgroen Surface 420 - schaal khaki
Miles & More
Eigenschappen

Merk HAY

De About A Chair AAC 22 van designer Hee Welling maakt indruk met zijn eenvoud, want de stoel past zich dankzij zijn minimalistische vormgeving aan elke omgeving perfect aan. Met de AAC 22 biedt de Deense fabrikant HAY een tijdloos zitmeubel in typisch Scandinavisch design, dat met veel aandacht voor detail en perfect in vorm en functie is vervaardigd. De stoel met de afmetingen 59 x 79 x 52 cm is gemaakt van een doorgeverfde polypropyleen zitschaal, die perfect harmonieert met de hoogwaardige eikenhouten stoelpoten. De AAC 22 van HAY is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan daardoor niet alleen perfect aan elke huiskamer worden aangepast, maar ziet er ook goed uit in restaurants of wachtruimtes. Zo nodig kan de zitschaal worden gecompleteerd met een zachte laag of een pluizig bontje.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten
HAY
Hoe slaagt een designmerk erin tegelijkertijd retro, klassiek en modern te zijn? Een antwoord kan waarschijnlijk alleen gegeven worden door het Deense label Hay. Het merk uit Horsens werd in 2002 opgericht door Rolf Hay en is in slechts tien jaar uitgegroeid tot een vlaggenschip van Deens design. Hay volgt daarbij een bijzondere weg, want de ontwerpers die voor Hay werken, zorgen bewust voor een herleving van het beroemde Deense meubeldesign uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. En zo creëren ze hun eigen moderne klassiekers in herinnering.

Recent bekeken producten