Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Gloster - Maya Couchtisch - GlosterMayaTeak - 75 x 50 cm - Meteoor - 1
 • Gloster - Maya Couchtisch - 2
 • Gloster - Maya Couchtisch - 3
 • Gloster - Maya Couchtisch - 4
 • Gloster - Maya Couchtisch - 5
 • Gloster - Maya Couchtisch - 6
 • Gloster - Maya Couchtisch - 7
 • Gloster - Maya Couchtisch - 8

 • Gloster - Maya Couchtisch - GlosterMayaTeak - 75 x 50 cm - Meteoor - 1
 • Gloster - Maya Couchtisch - 2
 • Gloster - Maya Couchtisch - 3
 • Gloster - Maya Couchtisch - 4
 • Gloster - Maya Couchtisch - 5
 • Gloster - Maya Couchtisch - 6
 • Gloster - Maya Couchtisch - 7
 • Gloster - Maya Couchtisch - 8

Maya Salontafel Gloster

€ 950
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 950 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 313.500 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati
€ 950
- +
 • Omschrijving
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Frame: gepoedercoat aluminium
Blad van teakhout

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 50 x 28 x 75 cm

Referentie

91601120

Designer

Mark Gabbertas

Kleur

Frame

Omschrijving van de Gloster Maya Salontafel

De salontafel uit de Maya-collectie is een prachtige koffietafel dat ontworpen is door designer Mark Gabbertas voor de topfabrikant Gloster. Ontwerper Mark Gabbertas heeft aan deze tafel een helder design gegeven dat stevig en robuust is gebouwd, zonder dat dit ten koste gaat van de filigrane elegantie. In overeenstemming met de hoge normen van de buitensmederij Gloster bieden design en materialen alles wat het hart begeert. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig Gloster-keramiek, dat uitzonderlijk hard is en bestand is tegen chemicaliën, vuur, vorst en zonlicht. Een tafelblad van robuust teakhout is ook als optie verkrijgbaar. Het frame is gemaakt van stevig aluminium, dat is voorzien van de voor Gloster gebruikelijke schok- en krasbestendige poedercoating en biedt een oppervlak met een edel gevoel. Naast de uitstekende eigenschappen van de gebruikte materialen kunnen de tafels in verschillende combinaties van tafelblad en onderstel naar eigen smaak worden gekozen. Keramische tafelbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren Nero, Bianco en Pumice, de onderstellen in de kleuren wit of Meteor. Als de inrichting eenmaal is gekozen, hoeft u alleen nog maar de juiste maat te kiezen uit drie mogelijke afmetingen. De buitenzitplaats is dan het middelpunt van de zitgroep en biedt ruimte voor eten en drinken naar keuze.

Bijzonderheden
- Elegante salontafel
- Voor de tijdloze vormgeving van buitenruimtes
- Gemaakt van hoogwaardige materialen
- Met teakhouten tafelblad of Gloster keramisch tafelblad
- Aluminium onderstel
- Verkrijgbaar in drie maten
- Kan worden gecombineerd met andere meubelen uit de Maya-collectie om een unieke zitgroep te vormen
- Design van Mark Gabbertas
- Let op de onderstaande informatie over de gebruikte materialen

Delivery Scope

Keramiek van Gloster:
Gloster keramische tafelbladen zijn gemaakt van massief keramiek. Het materiaal kenmerkt zich door zijn extreme hardheid en kan met speciale technieken uit glas of natuursteen worden bewerkt. De keramische tafelbladen zijn bestand tegen chemicaliën, vuur, hitte en zijn UV-bestendig. Omdat ze bijna geen water absorberen, zijn ze volledig weer- en vorstbestendig.
Gloster Teak:
Gloster Teak wordt gekenmerkt door het speciaal behandelde oppervlak. De oliën die van nature in teak aanwezig zijn, worden gepolijst en naar de oppervlakte gebracht om een sterke glans en een egale kleur te creëren. Na verloop van tijd zal het oppervlak van dit hout ook een zachte, zilvergrijze kleur krijgen. Na contact met water moet u ook een lichte verhoging van de oppervlaktestructuur verwachten. Wij raden aan de meubels op natuurlijke wijze te laten verouderen en ze slechts één of twee keer per jaar te reinigen met onze Teakcleaner en indien nodig te behandelen met fijn schuurpapier. Teakhout mag niet worden gereinigd, gelakt of geschilderd met een hogedrukreiniger. Teakhouten meubelen moeten tijdens de wintermaanden op een droge plaats zonder grote temperatuurschommelingen worden bewaard. Teak Protector biedt ook bescherming tegen het binnendringen van vocht en vuil en voorkomt schimmelvorming.
Poedergecoat aluminium:
Aluminium is een ideaal materiaal voor buitenmeubelen omdat het licht en tegelijk zeer sterk is. Bovendien is het bijzonder corrosiebestendig door de dunne chroomlaag waarmee Gloster zijn aluminium onderdelen voorbehandelt. Het frame wordt tevens voorzien van een elektrostatisch aangebrachte poedercoating, die een volledige bescherming van het metaaloppervlak garandeert. De consistente afwerking is veel resistenter dan normale lakafwerkingen en zorgt voor een afwerking die schok- en krasbestendig is, ongevoelig voor vocht, zeer corrosiebestendig en gemakkelijk te reinigen.
Het reinigen van de keramische tegels:
Vuil moet snel van het oppervlak worden verwijderd om te voorkomen dat er een laagje vet of vuil op komt te zitten. Conventionele, dagelijkse reiniging met een microvezeldoek en wat lauw water met een beetje afwasmiddel is hiervoor voldoende. Wijn, koffie, ketchup, olie of zelfs zure vloeistoffen zoals azijn moeten onmiddellijk worden afgeveegd. Intensieve reiniging met de Gloster Ceramic CareKit moet regelmatig worden uitgevoerd.
Aandachtspunt:
Gloster keramische tafelbladen zijn niet ontworpen om zware lasten te dragen zonder een dragende basis. Afhankelijk van het ontwerp van het meubel steken de 10 mm dikke keramische tafelbladen buiten de frames uit. Alle delen van het tafelblad die niet direct worden ondersteund of over de kop gaan, uitstekende randen en onderdelen mogen niet worden blootgesteld aan overmatige belasting door zware voorwerpen, mensen of kinderen, omdat dit kan leiden tot het breken van het tafelblad. Gloster is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel als gevolg van misbruik van dergelijke artikelen.

Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid