Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - niet dimbaar - M - 1
 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - 2
 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - 3
 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - 4

 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - niet dimbaar - M - 1
 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - 2
 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - 3
 • Foscarini - Gregg Hanglamp LED - 4

Gregg Hanglamp LED Foscarini

€ 520
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

1 - 3 weken

verzamelen 520 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 171.600 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 520
- +
 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Mondgeblazen zuurgeëtst glas, gelakt aluminium

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte 31 x 26 x 26 cm

Referentie

91145904

Designer

Ludovica & Roberto Palomba

Omschrijving van de Foscarini Gregg Hanglamp LED

De Gregg-collectie, waaronder ook de Gregg LED plafondlamp, is ontworpen door het ontwerpersduo Ludovica en Roberto Palomba voor de Italiaanse lampenfabrikant Foscarini. Gregg's zachte, vleiende en dynamische vorm doet denken aan door water geslepen kiezelstenen. De plafondlamp Gregg is gemaakt van mondgeblazen, gesatineerd glas en is verkrijgbaar in twee maten. Of de perfect gevormde LED Gregg hanglamp nu de woon- of eetkamer siert, een restaurant of bistro versiert of in een uitnodigende foyer of trap hangt, Gregg wordt al snel een absolute blikvanger dankzij zijn organische vorm en het sfeervolle warme licht - zowel alleen als in groepsverband.
De witte Gregg-hanglamp van Foscarini is verkrijgbaar in twee verschillende maten en wordt geleverd met de voor het gebruik benodigde lichtbron.

Bijzonderheden
Designplafondlamp voor gebruik binnenshuis
Verspreidt het licht in alle richtingen
Materiaal: gesatineerd, gelakt metaal
Afmetingen: 47x40x40 cm (groot), 31 x 26 x 26 cm (medium)
Diameter baldakijn: 21 cm
Kabellengte: 340 cm
Dimbaar: ja, afhankelijk van de lichtbron
Fitting: E27 (klein)
Lichtbron: LED 24W of LED 24W dimbaar (groot), LED 24W dimbaar E27 of LED 24W E27 (medium)
Energie-efficiëntie: A+, A
1 Lichtbron noodzakelijk voor gebruik (inbegrepen in de levering)
Test en certificering volgens Europese norm (ENEC)
Kleur: wit
Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren

Delivery Scope

inclusief lichtbron
4-draadsaansluiting nodig

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 2676
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 24
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP20
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding in alle richtingen
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
Gregg Medium Hängeleuchte LED Weiss Energielabel
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid