Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight

 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight
 • Aplomb Groot - MyLight

Aplomb Groot - MyLight Foscarini

€ 809
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

1 - 3 weken

verzamelen 809 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 242.700 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 809
- +
 • Omschrijving
 • Details
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Beton, aluminium en polycarbonaat

Formaat

Hoogte/Ø 20 x 45 cm

Referentie

91626602

Kleur

Omschrijving van de Foscarini Aplomb Groot - MyLight

Met de Aplomb-hanglamp van Foscarini staat beton in een exclusieve mix in het middelpunt van de belangstelling. De collectie is ontworpen door het Lucidi & Pevere designduo, dat het licht een geheel nieuwe expressie geeft. Dankzij een vlakke lampkap wordt het licht over een grote straal naar beneden verdeeld, zodat het gebied onder de armatuur helder verlicht wordt. De robuuste en vrijdragende lampenkap wordt aan de bovenzijde steeds smaller en smaller, zodat Aplomb in elke sfeer opvalt, maar niet domineert. De grote hanglamp Aplomb kan bijzonder goed boven een eettafel in uw huis of in openbare restaurants of hotels worden geplaatst.
De speciale MyLight-functie, die Foscarini in uw populaire armatuur heeft ingebouwd, maakt deze lamp volledig up-to-date. Eenvoudige bediening is gegarandeerd dankzij de MyLight-app van Foscarini. Download de app en zet de Bluetooth-functie van uw mobiele apparaat aan. Het licht herkent u automatisch en u kunt het licht heel eenvoudig in- en uitschakelen, de helderheid en de kleurtemperatuur wijzigen. De praktische timerfunctie van het systeem zorgt ervoor dat uw geprogrammeerde lichtscène automatisch wordt gestart of gestopt, zelfs als uw smartphone of tablet is uitgeschakeld. Voor complexere omgevingen biedt MyLight de mogelijkheid om meerdere armaturen aan elkaar te koppelen en over meerdere verdiepingen te sturen.
Met de Aplomb MyLight-hanglamp krijgt u een moderne armatuur in stedelijke stijl, die perfect past bij elke sfeer. Dankzij de innovatieve Smart-functie kunt u de lichtcondities op elk moment aanpassen aan uw stemming en behoeften.

Bijzonderheden
- Smart-Lamp
- Stuurbaar met Foscarini‘s MyLight-app
- Betonmengeling als lampenkap
- Urban design
- Combinatie van slanke behuizing met een weelderige lampenkap
- Intelligent licht
- Helderheid en kleurtemperatuur stuurbaar met behulp van de app
- Koppeling van meerdere lampen alsook het ophangen in meerdere levels

Delivery Scope

Inclusief lichtbron

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 1279 lm
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt max. 11,7 Watt
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP 20
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid