Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
  • Flos - String Light pendelamp Cone Head - Kabellengte 12 m - 1
  • Flos - String Light pendelamp Cone Head - Kabellengte 12 m - 2

  • Flos - String Light pendelamp Cone Head - Kabellengte 12 m - 1
  • Flos - String Light pendelamp Cone Head - Kabellengte 12 m - 2

String Light pendelamp Cone Head Flos

Normale prijs: € 615

Speciale prijs € 523

Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

1 - 3 weken

verzamelen 523 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 172.590 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

Normale prijs: € 615

Speciale prijs € 523

- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 507,31)

  • Omschrijving
  • Details
  • Bijpassende producten
  • Collectie
  • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, polycarbonaat

Formaat

Hoogte/Ø 16 x 19 cm

Referentie

90838202

Designer

Michael Anastassiades

Omschrijving van de Flos String Light pendelamp Cone Head

De String Lights-hanglamp van Flos is een uniek experiment van de Cypriotische ontwerper Michael Anastassiades. Deze hanglampen zijn immers het prachtige resultaat van inspiratie opgedaan tijdens een treinreis waar een continue elektrische bekabeling het landschap sierde. Dit was ook de basis voor het ontwerp van de stijlvolle String Lights-hanglampen. Samen met de armatuur wordt ofwel een 12 m ofwel een 22 m lang snoer meegeleverd. Afhankelijk hoeveel eigen creativiteit u bij de ophanging van de lamp wenst in te brengen. Dankzij de lange kabels elimineert u het probleem van stopcontacten op ongewone punten, maar kunt u nog steeds de lamp hangen op de door u gewenste plaats en hoogte. De String Lights is een consistente geslaagde combinatie voor een verder fascinerend lampontwerp van de designer Michael Anastassiades uit het jaar 2014. De lichtexpert Flos biedt twee vormen van deze String Light aan, namelijk de bolvormige Sphere Head of de kegelvormige Cone Head. Beide varianten maken indruk door hun edele materialen. Zo zijn de uit aluminium gegoten delen van de armaturen gecoat met heldere Soft-Touch-Lack. Aan het uiteinde van de prachtig vormgegeven Cone Head-lamp is een optische diffuser gemaakt van opaalwit polycarbonaat, die zacht licht naar onderen verspreidt.

Bijzonderheden
- Ontwerp van Michael Anastassiades
- hoogwaardige materialen
- Origineel ontwerpidee door 12 of 22 m meegeleverde kevlarversterkte coaxkabel
- Hanglamp verkrijgbaar in kegel- of bolvorm
- Aangenaam zacht licht door optische diffuser van opaalwit polycarbonaat
Dimfunctie:
het aanraken van de sensor heeft het volgende effect: 1 x – De lamp gaat branden met 100% lichtintensiteit; 2 x – Vermindering van de lichtintensiteit naar 50%; 3 x – Uitschakeling. Bij het langer aanraken van de sensor schakelt de lamp eerst aan met een lichtintensiteit van 100% om vervolgens langzaam af te nemen tot 5%. Door het loslaten en herstellen van het contact met de sensor neemt de lichtsterkte toe tot 100%. Bij het bereiken van de gewenste lichtintensiteit kan het contact met de sensor onderbroken worden.

Delivery Scope

Inclusief vast ingebouwde lichtbron. De lichtbron kan uitsluitend door Flos zelf gewisseld worden. Levering is zonder transformator. Werkt enkel met transformator. Deze is verkrijgbaar onder de rubriek Accessoires en er kan hierbij gekozen worden voor een wand-/plafondroset in zwart polycarbonaat of de Floor Switch met vloerschakelaar in mat zwart gelakt polycarbonaat.

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 1980
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt max. 26
IP-nummerHet geeft aan hoe goed het armatuur is beschermd tegen stof en water over zijn omgeving. De mate van bescherming is gemarkeerd met het IP-nummer (IP = Ingress Protection) en bestaat altijd uit twee cijfers.
het eerste cijfer is de bescherming tegen vreemd lichaam en contact ( 0 = niet beveiligd totdat 6 = volledig beschermd) en
de tweede plaats de bescherming tegen water (0 = niet beschermd totdat 8 = beschermd tegen onderdompeling).
IP-nummer
IP20
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
III
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid