Persoonlijk klantenadvies:
0432 100 400 (ma - vr 10:00 - 16:00 uur)
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - wit - 1
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - wit - 2
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - wit - 3
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - 2
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - 3
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - 4

 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - wit - 1
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - wit - 2
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - wit - 3
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - 2
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - 3
 • Tobias Grau - Falling Trace 3/110 hanglamp - 4

Falling Trace 3/110 hanglamp Tobias Grau

€ 1.680
Inkl. 21% BTW

Gratis Verzending*

4 - 6 weken

verzamelen 1.680 M Voer jouw Miles & More klantnummer in het winkelwagentje in en verdien automatisch mijlen voor elke aankoop bij Design-Bestseller.de. Houders van een Miles & More creditcard verdienen dubbele mijlen. Er kunnen geen awardmijlen worden gecrediteerd voor aankopen met kortingscodes. Meer informati
inwisselen 504.000 M Jij kunt dit product kopen met je Miles & More mijlen. Om dit te doen, voer je jouw Miles & More klantnummer bij het bestelproces in. Een gecombineerde inwisseling van de mijlen met bijbetaling is ook mogelijk, oder de voorwaarde dat er ten minste 7.500 awardmijlen worden ingewisseld. In principe is de omrekeningskoers 1 euro = 330 awardmijlen. Meer informati

* Verplichte velden

€ 1.680
- +

U ontvangt 3% korting bij bankoverschrijving (€ 1.629,60)

 • Omschrijving
 • Details
 • Collectie
 • Beoordelingen
Omschrijving

Materiaal

Aluminium, Santoprene

Formaat

Breedte/Hoogte/Diepte/Ø 110 x 300 x 4,7 x 8 cm

Referentie

91166104

Designer

Tobias Grau

Kleur

Omschrijving van de Tobias Grau Falling Trace 3/110 hanglamp

De hanglamp Falling Trace 3/110, ontworpen door de populaire designer Tobias Grau, laat het licht als waterdruppels naar beneden vallen. De drie druppelvormige hanglampen zijn aan een baldakijn van hoogwaardig aluminium bevestigd. Op een afstand van 50 cm vallen ze de zwaartekracht tegemoet. De drie lichtkopjes hebben een diameter van 8 cm en zijn voorzien van de nieuwste LED-technieken. De nieuwste leds zijn ontzettend krachtig en hebben een schitterende kleurweergave. Met behulp van een fase draaibare dimmer kan de lichtsterkte afgesteld worden. Deze leds kunnen dankzij de innovatieve warmDIM-functie niet alleen hun lichtintensiteit, maar ook hun lichtkleur aanpassen. Bij het dimmen wordt het lichtkleur, net zoals bij halogeen- en gloeilampen, steeds warmer. Het snoer van elke lamp kan individueel, met een maximale lengte van 300 cm, probleemloos afgesteld worden.
Tobia Grau inspireert al ruim 30 jaar met zijn innovatieve en ideerijke lichten. Continu wordt er gewerkt aan de verdere ontwikkeling van energiezuinige en duurzame producten, zodat een maximaal comfort aan de klant kan gegarandeerd worden. Tijdens de productie wordt er veel aandacht besteeds aan de duurzaanheid en het milieubehoud. Om deze te kunnen garanderen gebeurt de ontwikkeling, productie en verkoop in de buurt van Hamburg.
De snoerkleuren van de individuele lampen kunnen gecombineerd worden. Gelieve de klantenservice te contacteren indien u een gepersonaliseerde samenstelling wenst.

Bijzonderheden
- nieuwste led-generatie met warmDIM-functie
- met fase draaibare dimmer
- gepolijst aluminium en matte kunststof
- snoer tot max. 300 cm verlengbaar
- verkrijgbaar met een ronde- of cylindervormige baldakijn
- Schöner Wohnen Neuer Klassiker Award 2009
- Reddot Design Award 2009
- Good Design Award – The Chicago Athenaeum 2008

Delivery Scope

lichtbron inbegrepen

Details
Lichtbron sortHet is de naam van de lichtbron (meestal de zogenaamde gloeilamp). Hierachter bevindt zich de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit in licht om te zetten. De meest voorkomende zijn gloeilampen, LED-lampen, gasontladingslampen, inductielampen en lichtdioden. Lichtbron sort LED
Lichtintensiteit in lumenHet beschrijft de helderheid van een armatuur en omvat de lichtuitvoer in alle richtingen die het oog waarneemt. De meeteenheid van de lichtstroom wordt gemeten in lumens . Lumen geeft aan hoe helder een lichtbron is. In tijden van LED- en energiebesparende lampen, die veel licht genereren met een relatief laag vermogen, heeft het lumen-aantal het wattage vervangen als een maat voor de helderheid. Lichtintensiteit in lumen 3x 770
Vermogen in wattHet wordt uitgedrukt in watt en beschrijft ruwweg het energieverbruik van de armatuur (fysiek: energieverbruik per periode). Vroeger werd het aantal wattages in verlichtingstechnologie vaak gebruikt om de lichtsterkte te verhogen te beschrijven. Omdat, afhankelijk van de verlichtingstechnologie, b.v. LED versus halogeen, onafhankelijk van de helderheid van het wattage worden bereikt, het wattage is niet langer zinvol genoeg. Tegenwoordig wordt de lichtstroom in lumen gebruikt om de intensiteit van de lichtsterkte van een armatuur te kwantificeren. Tegelijkertijd wijst een maximaal wattage erop dat het armatuur niet geschikt is voor gebruik met een lamp met een hoger wattage. Vermogen in watt 3x 11
BedieningHier wordt niet aangegeven of het armatuur kan worden aangesloten op een externe dimmer, maar alleen als er een dimmer of een eenvoudig circuit aanwezig is. Bediening dimmer
KleurtemperatuurHet is een maat om de respectieve kleurenindruk van een lichtbron te bepalen. Het is u.a. volgens DIN 5035. gedifferentieerd in drie karakteristieke lichtkleuren:
warm wit (<3300 Kelvin) Het wordt omschreven als comfortabel / gezellig en wordt gebruikt in woonkamers, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer .
neutraal wit (3300 - 5000 Kelvin) Het wordt als stimulerend omschreven en is met name geschikt voor kantoren en hobbyruimten.
daglicht wit (>5000 Kelvin) Voornamelijk gebruikt in de industrie of in speciale ruimtes bv. bij de fotografie.
Kleurtemperatuur
warmwit (2700 Kelvin)
KleurweergaveHet beschrijft hoe natuurlijke kleurweergave (in CRI: kleurweergave-index) in vergelijking met zonlicht is. Hoe hoger de CRI, hoe natuurlijker de kleurweergave, met de schaal die het maximum bereikt op 100. Ter vergelijking:
CRI 100 zonlicht, gloeilamp
CRI 80 -90 spaarlampen
CRI 70 tot 90 witte leds
CRI 60-90 halogeen-metaaldamplampen.
Kleurweergave
zeer goed 90-100 CRI
LichtverspreidingHet geeft aan in welke richting het licht hoofdzakelijk wordt verspreid door de afbuiging van het armatuurlichaam. Lichtverspreiding naar onder
Beschermingsklassebeschrijft de mate waarin mensen in het bijzonder worden beschermd tegen het krijgen van een zogenaamde elektrische schok. Er zijn drie beschermingsklassen:
Beschermingsklasse I (= aarding) is de hoogste beveiliging van een apparaat. Het betekent dat de geleidende delen van de lamp zijn aangesloten op een geaard aardleidingssysteem, en een zekering de stroomkring van de voeding in geval van storing kan schakelen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat, in geval van nood, aarding de laatste is die afbreekt, b.v. Door de groengele kabel langer wordt gelaten in de installatie als actieve leider.
II betekent dat het licht twee- of versterkte isolatie tussen de actieve en de tastbare delen. Dit is zo goed beschermd dat zij niet verplicht ook een aarding.
Veiligheid klasse III is de minste bescherming tegen elektrische storing, zoals in dit geval, het licht met batterij of accu , met een maximum van een wisselspanning van 50 volt of een gelijkspanning van 120 volt, wordt gebruikt. Anders moet een veiligheidstransformator worden aangesloten.
Beschermingsklasse
I
Falling
Collectie

Click here to Update

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product. Waarom schrijf je niet de eerste?
Schrijf een review
Klantenadvies 0432 100 400 i(ma - vr 10:00 - 16:00 uur)Gratis verzending binnen Nederland

100 jaar deskundigheid