Pigalle armleunstoel

Ontworpen door Emu

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
antiekijzer blauw currygeel donkerbruin donkergroen esdoornrood grijs/groen groen marineblauw militairgroen oranje rood violet
Miles & More
Eigenschappen

Merk Emu

De Pigalle-collectie van het merk Emu is perfect om uw tuin of huis een romantisch tintje te geven. Met een eenvoudige en kostbare originaliteit transformeert het Pigalle-assortiment uw huis en tuin om in een romantische en sierlijke sfeer. De collectie is vooral eenvoudig, maar de originele vormen en lijnen zijn overtuigend. De Pigalle-armleunstoel uit de gelijknamige serie belichaamt de charme en de elegantie van de Parijse café-huisstoelen. Dankzij hun vloeiende en bloemrijke vormgeving zijn de Pigalle-stoelen geschikt voor zowel buiten- als binnenshuis. De stoel is gemaakt van staal en is gepoedercoat. Deze oppervlaktebehandeling garandeert dat Pigalle het hele jaar door buiten kan staan, en het kan ook tot vier hoog worden gestapeld om ruimte te besparen. De andere producten uit de Pigalle-serie zijn ook te vinden in onze onlineshop.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Accessoires

Collectie

Emu - Pigalle klapstoel

Emu Pigalle klapstoel

vanaf  + 7
Emu - Pigalle klaptafel - rond

Emu Pigalle klaptafel - rond

vanaf  + 8
Emu - Pigalle rechthoekig

Emu Pigalle rechthoekig

vanaf  + 8
Emu - Pigalle stoel

Emu Pigalle stoel

vanaf  + 7
Emu
Italië is het summum van zomer, zon en zwoele nachten. Met de meubels van Emu haalt u dit vakantiegevoel direct in huis. De Italiaanse tuinmeubelen toveren de flair van het zuiden in uw tuin. Het Italiaanse bedrijf Emu legde zich al vroeg toe op de productie van buitenmeubilair. Reeds in de jaren '60 specialiseerde het zich volledig op dit gebied en kon het de kennis op het gebied van metaalbewerking, die typisch is voor de regio Umbrië, waar het bedrijf vandaan komt, optimaal benutten en zich op deze manier snel uitbreiden. Zo werd de onderneming in betrekkelijk korte tijd een belangrijke speler op de internationale markt.

Recent bekeken producten